Personeelsweekend Marbella

Een fusie van onze twee mooie bedrijven, was de aanleiding voor een onvergetelijk 3 daags personeelsweekend naar Marbella met een kleine 100 man personeel bij elkaar. We wilden een gezellig uitje waarbij niks moet en elkaar leren kennen de bedoeling was en zo zag het eruit:

Dag 1:
De eerste dag begon op vrijdag en zijn we heel vroeg vertrokken; een groep die vanaf Amsterdam vloog en een andere groep die vanaf Rotterdam vloog naar Malaga. De sfeer zat er meteen goed in en iedereen had al een lach op zijn/ haar gezicht op het vliegveld. We hadden ook twee videograven van BroerZ mee die ons hele weekend gefilmd heeft, waarbij ze af en toe iemand geïnterviewd hebben om een leuk verslagje te maken van ons weekend, zo hebben we ook een tastbare herinnering van ons fantastische weekend. Echt een aanrader!

Eenmaal aangekomen in Malaga vliegveld, ging de bus van “de Rotterdammers” richting het centrum waar wij een guided tapas tour kregen door de stad, tussendoor werd er iets verteld over Malaga, iedereen kreeg oortjes zodat ook de achterste mensen het konden horen, helaas stoorde de lijn en was het moeilijk te volgen, maar de mensen die vlakbij de tourguide liepen kregen alles goed mee.

Het zonnetje scheen, iedereen was in opperbeste stemming zelfs na weinig slaap. Ons eerste tapas-stop was in een restaurantje waarbij we op hoge krukken met een aantal mensen rond een houten wijnvat zaten die als tafel diende. We kregen twee tapas en een wijntje of biertje of iets fris. Vervolgens zijn we door de stad naar een ander restaurantje gelopen, waar de groep van Schiphol ietsje later arriveerde dan de Rotterdammers, gezien er tijdsverschil in de vlucht was van een uurtje. In dit restaurantje hadden we een eigen ruimte waar allemaal grote lange tafels stonden, waar iedereen kon zitten en een uitgebreide tapaslunch kon nuttigen en de wijntjes, biertjes en fris zaten erbij. Tussendoor konden de twee bedrijven een beetje mengen met elkaar. Toen we allemaal vol zaten, zijn we allemaal weer richting de bussen gegaan die op ons stonden te wachten met onze bagage en gingen we richting hotel om ons in te checken. Iedereen had vrije tijd, maar we verzamelden allemaal bij het zwembad van ons hotel voor nog meer koude drankjes.

Richting de avond was er nog een borrel in een eigen ruimte voordat we aan tafel gingen. We verplaatsten ons naar een andere ruimte waarbij een lopend buffet was. Later op de avond was er een DJ die plaatjes draaide met de bedoeling dat er mensen gingen dansen, alleen iedereen was best moe na zo’n lange heerlijke dag.

 

Dag 2:
De volgende ochtend was er ontbijt in de ontbijtzaal en kon je ook heerlijk “rustiger” buiten op het terras ontbijten. Na het ontbijt verzamelden wij ons boven bij de receptie waar twee bussen ons stonden op te wachten om ons te brengen naar een hele grote Catamaran waar we allemaal op konden. Dit was een heerlijke middag, we hebben gevaren, liggen zonnen op de boot, al het drinken was onbeperkt, we zijn gestopt om te zwemmen en eenmaal weer aan boord stond er een heerlijke pinxtos lunch klaar, toen het weer tijd was om richting de haven te gaan kwam als kers op de taart een paar nieuwsgierige dolfijntjes langs zwemmen.

Na de Catamaran-tocht was er weer vrije tijd voor iedereen. Een paar mensen zijn nog even gaan shoppen, een paar gingen nog even terrasjes hoppen, een paar gingen terug naar het hotel met de bus, maar de meeste mensen gingen naar het bekende Sinaasappelpleintje van Marbella om op het terras te zitten. Eind van de middag werden we door de bus opgehaald om terug te gaan naar het hotel. Snel omkleden en dan was het alweer tijd om naar een beachclub restaurant te gaan, voor het diner. We zaten aan het strand en het was echt genieten. Na het eten, waren er veel die nog even het nachtleven in doken tot in de late uurtjes.

Dag 3:
De volgende dag, was iedereen best wel brak bij het ontbijt. Na het ontbijt moesten we uitchecken en werden we bij een andere beachclub aan het strand gebracht met de bussen. Hier hadden we een stukje strand met een zwembad in het midden, strandstoeltjes, handdoeken en borden met stukken vers fruit. Hier kon iedereen lekker beetje luieren, kletsen en sommige wederom weer aan de drank bij het beachbarretje, hoewel de meeste mensen nu wel aan een frisje zaten. Hierna kregen we een lunch, die ons moest vullen voor de terugreis. We hadden na de lunch nog even de tijd bij het zwembad en de bedjes en toen was het écht tijd om richting het vliegveld te gaan voor iedereen. De bussen brachten ons vol met mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen die zijn gesloten tussen beide bedrijven terug naar het vliegveld.

Na ongeveer een week kregen wij het video verslag van BroerZ, dit hadden zij super leuk in elkaar gezet met een verhaaltje als filmpje.

Dank jullie wel Incentive Direct; Jaap, Demi en beide reisbegeleidsters voor onze zeer geslaagde personeelsweekend!

(Groothandelaar)