Over ons

Achter het logo van Incentive Direct schuilt een team met uitgebreide ervaring op het gebied van incentivereizen en bedrijfsevenementen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Een netwerk dat zijn kwaliteit al ruimschoots bewezen heeft. Onze klanten profiteren daardoor van een uitstekende value-for-money. Heb je vragen? Bel of mail ons!

Incentive Direct is aangesloten bij SGRZ, het zakelijke broertje van de welbekende SGR. De SGRZ is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, incentivereizen en personeelsreizen. De reizen door Incentive Direct georganiseerd vallen dus onder de dekking. Dat is zekerheid voor onze klanten.

Incentive Direct is daarnaast aangesloten bij de twee brancheverenigingen Site en CLC-Vecta. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Incentive Direct is hét meest aantrekkelijke concept voor iedereen die snel, solide en smooth zakelijke groepsreizen of leuke bedrijfsuitjes in Nederland of naar het buitenland wil boeken. Incentives, personeelsreizen, relatiereizen, teambuilding of bijzondere vergaderarrangementen binnen of buiten Europa? Het is allemaal gemakkelijk via deze site te regelen.

 

Contact

Incentive Direct BV
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ  Haarlem
T. 023 – 553 00 20
E. info@incentive-direct.nl