Filter: Personeelsreizen

Filter

Personeelsreis-Praag

Personeelsreis naar Prachtig Praag

De hoofdstad van Tsjechië zal je betoveren met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en schitterende architectuur. Praag staat ook wel bekend als de stad van honderd torens, vanwege de vele kerktorens die deel uitmaken van de skyline van de stad. De talloze gezellige terrasjes, pleintjes en leuke activiteiten zullen deze reis onvergetelijk maken!

pp 1.087,00
Personeelsreis Gdansk

Incentive special: Gdansk!

Gdansk, gelegen aan de Baltische Oceaan, is een van de oudste steden in Polen. Ooit was het een belangrijke handelsstad in Polen vanwege de strategische ligging aan de kust. Tegenwoordig staat het bekend om haar gerestaureerde oude binnenstad, de architectuur en rijke geschiedenis.

pp 1.270,00
Incentivereis Afrika

Krugerpark incentivereis: Op zoek naar de Big 5!

Het Krugerpark is bij uitstek een unieke bestemming voor een onvergetelijke incentivereis. Geniet van onvergetelijke safari’s bij zonsopgang en zonsondergang, ga op zoek naar de Big 5 en laat je verwennen met traditioneel Zuid-Afrikaans eten bij het kampvuur onder de sterrenhemel. Verblijf in luxe safari lodges en ontdek een prachtig stukje natuur op de Panoramaroute.

pp 2.895,00