België heeft op het gebied van personeelsuitjes 3 belangrijke regio's waar we naar toe kunnen gaan. Allereerst denk je aan de Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Brugge. De mooie oude binnensteden zijn een genot om als decor te gebruiken voor de bedrijfsuitjes. Bovendien zijn ze vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken. Hoofdstad Brussel is vervolgens de overtreffende trap. Brussel heeft ook zo'n fantastisch historisch centrum maar is natuurlijk groter dan de Vlaamse steden. Voor een hele andere categorie personeelsuitjes biedt België ook nog de Ardennen. Op outdoor-gebied de spreekwoordelijke bestemming voor teambuilding personeelsuitjes. Zoek je een bedrijfsuitje naar nog een andere bestemming in België? Laat het ons weten en we maken een uitgewerkte offerte op maat.

Omdat het lekker werken is met Incentive Direct

Zeggen onze klanten. 🙂

Wereldwijd!

We werken grenzeloos: we organiseren onze (inter)nationale events en incentivereizen in Nederland, Europa, wereldwijd.

We voelen ons overal thuis, zijn onafhankelijk en niet gebonden.

Binnen (bijna) elk budget!

Heb je veel geld? Of heb je minder geld? We vinden de leukste ideeën binnen het beschikbare budget.

Mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. Wél waardevol!

Creatief en zeker!

We kennen geen limieten als het om creativiteit gaat. Ondertussen zijn veiligheid en zekerheid onze professionele kernwaarden.

Ken je de SGR? We zijn aangesloten bij SGRz.

 

Je wilt het onmogelijke?

Vraag een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag. En je kunt ons gerust vragen om het onmogelijke: die uitdaging gaan we graag aan!