• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Incentivereis programma
Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Brugge heeft bijzonder veel te bieden als het op de smaakpapillen aankomt: kletskoppen, nunnebillen, mokken, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade! Het is dan ook smikkelen, smullen… oftewel zoals de Belgen het noemen ‘Sneukelen’ geblazen!

Tijdens een smaakvolle wandeltour vertelt een gids bijzondere anekdotes achter de verschillende lekkernijen, proeft u de smaak van de stad en wordt u verliefd!

Werelderfgoed
Het programma is heerlijk ontspannen en biedt voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Brugge is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO en was in 2002 de Culturele Hoofdstad van Europa.

Sfeervol Brugge
Wandelend door de kleine kronkelende straatjes en langs de romantische kanalen waant u zichzelf terug in de Middeleeuwen. Maar ook winkelliefhebbers halen hier hun hart op. De Philipstockstraat, Vlamingstraat en de omliggende straatjes zijn een paar van de leukste winkelstraten van Brugge. Hier vind je vele leuke boetiekjes en tevens ook grotere winkels. De Belgen zijn heel gastvrij en ‘fier’ op hun bourgondische keuken. ‘s Avonds is het dan ook de hoogste tijd voor een sfeervol en feestelijk 3-gangen diner. De Eiermarkt nodigt uit voor een bruisende afsluiting, hier vindt u tal van bruine kroegen en gezellige danscafé’s.

Fietstocht
Dwars door het stadscentrum maar ook daarbuiten, een oer Hollandse fietstour laat u de verborgen plekjes zien. Een professionele gids laat u enthousiast kennismaken met de stad. Alleen al het Vlaamse woordengebruik en accent van de Belgische gids doet u al glimlachen!
Bent u geïnteresseerd in deze personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen
  – 2-daagse culinaire incentivereis
  – Busvervoer per luxe touringcar
  – Verblijf in 4* hotel
  – Brugge Sneukeltour
  – Bourgondisch tafelen
  – Fier op Brugge fietstour
Inclusief:
Programma zoals omschreven incl.:
  – Busvervoer
  – belastingen en heffingen
  – overnachting
  – maaltijden en drankjes
  – transfers
  – excursies
  – locale tourmanager
Exclusief:
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – fooien
  – uitgaven van persoonlijke aard
Optioneel:
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)