• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief

Bourgondisch bedrijfsuitje Brugge

Brugge, het Venetië van België! Je waant je in de Middeleeuwen met de ouderwetse gebouwen en straatjes. Erg leuk op de fiets of met een sloepje!

Bedrijfsuitje Brugge programma
Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Daardoor heeft Brugge bijzonder veel te bieden als het op de smaakpapillen aankomt: kletskoppen, nunnebillen, mokken, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade! Niettemin is het dan ook smikkelen, smullen… oftewel zoals de Belgen het noemen ‘Sneukelen’ geblazen in dit bourgondische bedrijfsuitje Brugge.

Werelderfgoed
Het programma is heerlijk ontspannen en biedt voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Brugge is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO en was in 2002 de Culturele Hoofdstad van Europa.

Sfeervol Brugge
Wandelend door de kleine kronkelende straatjes en langs de romantische kanalen waant u zichzelf terug in de Middeleeuwen. Natuurlijk ook winkelliefhebbers halen hier hun hart op. De Philipstockstraat, Vlamingstraat en de omliggende straatjes zijn een paar van de leukste winkelstraten van Brugge. Hier vind je vele leuke boetiekjes en tevens ook grotere winkels. De Belgen zijn heel gastvrij en ‘fier’ op hun bourgondische keuken. ‘s Avonds is het dan ook de hoogste tijd voor een sfeervol en feestelijk 3-gangen diner. Tenslotte is er de Eiermarkt voor een bruisende afsluiting, hier vindt u tal van bruine kroegen en gezellige danscafé’s. Dat is iets wat natuurlijk niet mag ontbreken in ons bourgondisch bedrijfsuitje Brugge.

Fietstocht
Dwars door het stadscentrum maar ook daarbuiten, een oer Hollandse fietstour laat u de verborgen plekjes zien. Een professionele gids laat u enthousiast kennismaken met de stad. Alleen al het Vlaamse woordengebruik en accent van de Belgische gids doet u al glimlachen!
Bent u geïnteresseerd in deze personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.
Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!
Algemeen

– 2 dagen culinair bedrijfsuitje Brugge
– Verblijf in 4* hotel
– Busvervoer per luxe touringcar
– Bourgondisch tafelen
– Sneukeltour door Brugge
– Fier op Brugge fietstour

Inclusief:
Programma zoals omschreven incl.:
  • – Busvervoer

 

  • – Belastingen en heffingen

 

  • – Overnachting

 

  • – Maaltijden en drankjes

 

  • – Transfers

 

  • – Excursies

 

  – Locale tourmanager
Exclusief:
  • – Reis/bagageverzekering

 

  • – Annuleringsverzekering

 

  • – Fooien

 

  – Uitgaven van persoonlijke aard
Optioneel:
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)