Wij staan voor je klaar

Incentive Direct is specialist voor personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in Nederland, Europa en wereldwijd. Barstensvol ervaring en inspiratie, onafhankelijk en met een enorm netwerk. Wij bieden perfect op maat gemaakte incentivereizen maar we hebben vaak ook passende oplossingen voor lagere budgetten.

Demi Koster

Hoe ben je bij Incentive Direct terechtgekomen?
In 2016 begon ik bij Incentive Direct. Ik wilde graag een baan in de reisbranche, in een kleine organisatie waar ze écht aandacht hebben voor de klanten en hun wensen, plus waar ze werken met een product wat niet standaard is maar precies op maat. Deze job voldoet absoluut aan al deze punten, ik zit hier op mijn plek!

In 2019 stelde Jaap mij een heel bijzondere vraag en ben ik sinds begin 2020 supertrotse mede-eigenaar van Incentive Direct!

Ambassadeur van: 100% Valencia! Wat een prachtige, heerlijke, veelzijdige en perfecte stad. Inmiddels al niet meer zo onbekend maar altijd een feestje om er naartoe te mogen. De oude stad, de stad van kunst en wetenschappen, de taal en natuurlijk niet te vergeten de Sangria met Paella! Mmmmm....

Favoriete quote: Ik heb er eigenlijk 2! De eerste stamt uit de tijd dat ik in Zaragoza heb gestudeerd en direct onder de indruk was van de volgende quote:'Porque sueño, no estoy loco'. De tweede gebruik ik al heel lang voor meerder doeleinden: 'Just go'. Het antwoord op elke vraag!

Meest memorabele reis: Onmogelijk om er maar een op te noemen. Elke reis is bijzonder maar het Noorderlicht zien in Noorwegen en fietsen door een drooggelegde rivier in Valencia zijn voor mij toch wel overduidelijke hoogtepunten!

Bucketlist bestemming: Puglia en Bali lijken mij helemaal fantastisch!

Daniëlle Prins

Hoe ben je bij Incentive Direct terechtgekomen?
Toen ik de vacature voor Incentive Manager online tegen kwam had ik na het lezen van de functie meteen het idee dat deze mij op het lijf geschreven was en dat ik deze baan moest krijgen! Soms kan ik nog steeds niet geloven dat het me gelukt is, ik heb mijn hart en passie gevolgd en ben nog steeds elke dag ontzettend blij. Achteraf hoorde ik dat ik de laatste sollicitant was die mee werd genomen in de procedure, last but nog least zullen we maar zeggen!

Ambassadeur van: Hvar, een unieke bestemming voor als je, je collega’s echt wil verrassen, want zeg nou zelf wie is hier al geweest?! Chillen op een catamaran, het eiland verkennen met cabrio beetles of op stap naar een hippe club, het kan allemaal op Hvar.

Favoriete quote: Life begins at the end of your comfort zone.

Meeste memorabele reis: 3 weken backpacken in Thailand met een vriendin. De eerste keer dat ik op vakantie ging zonder alles van tevoren vast te leggen, een hele gave ervaring.

Bucketlist bestemming: Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika, 2 bestemmingen waar ik helaas nog nooit ben geweest.

 

Lindsey Uijleman 

Hoe ben je bij Incentive Direct terechtgekomen?
Via mijn universiteit zag ik een vacature voor een stage bij Incentive Direct, wat mij enorm aansprak. Wat mij vooral aansprak was de persoonlijke aandacht voor klanten, wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Ik voelde me gelijk thuis in dit kleine, maar fijne team!  Na mijn stage kon ik meteen aan de slag bij Incentive Direct. Superblij!

Ambassadeur van: Rome, een heerlijke historische stad waar je uren rond kan dwalen. Prachtige architectuur en niet te vergeten; de lekkerste pasta's en pizza's! 

Favoriete quote: Live your life, it's yours anyway 

Meest memorabele reis: Seoul, Zuid-Korea. Hier ben ik heengegaan als exchange student en heb heerlijk gereisd daar! Het was enorm bijzonder om een andere levensstijl mee te mogen maken. Kortom, een heerlijke stad vol cultuur en verrukkelijk eten! 

Bucketlist bestemming:  Japan en Hawaii zijn de twee bestemmingen die ik het liefste nog eens zou willen bezoeken! 

Tessa Massar

Hoe ben je bij Incentive Direct terechtgekomen?

Na een aantal jaar in de ICT wereld gewerkt te hebben, wilde ik vooral weer iets gaan doen waar mijn hart en passie lag. Ik wilde een baan waar ik met een grote glimlach op mijn gezicht naartoe zou gaan, maar vooral ook weer van thuis zou komen. Dit idee gooide ik de wereld in en via-via kwam ik terecht bij de vacature van Incentive Direct. Ik las deze vacature en het enige wat ik nog kon denken was "dit is mijn droombaan!". Zo heb ik gesolliciteerd en gelukkig de baan gekregen.

Ambassadeur van: Zuid-Afrika! Een land met zoveel diversiteit qua mensen, cultuur en natuur. Mensen zeggen vaak "you can leave Africa, but Africa will never leave you", en dat is precies wat er met mij is gebeurd. De pracht van alles wat het land te bieden heeft greep mij in 2013 toen ik er voor het eerst binnenkwam en er vervolgens bijna 7 jaar heb mogen wonen en de liefde van mijn leven tegen het lijf ben gelopen. Nu gaan we elk jaar terug om weer even thuis te zijn, nog mooiere plekjes te ontdekken en gewoon even "offline" te zijn en te genieten van het leven. 

Favoriete quote: "Leef in het moment". Iets wat ik in Zuid-Afrika heb mogen leren toepassen in mijn eigen leven. Genieten van wat je nú aan het doen bent, maar doe vooral ook veel spontane, ongeplande dingen.

Meest memorabele reis: Mijn eerste reis door zuidelijk Afrika in 2013: van Kaapstad naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Ik reisde met een groep onbekenden, een safari-truck en een paar tenten door het ongerepte Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Een onvergetelijke ervaring waarbij ik de mooiste plekken ter wereld van dichtbij heb mogen zien en ervaren. Het begin van een heel ander leven: een paar jaar later noemde ik Zuid-Afrika mijn thuisland!

Bucketlist bestemming: De Serengeti in Kenia en/of Tanzania om de migratie van de wildebeesten te mogen bewonderen!

Jaap Maarse

Hoe ben je bij Incentive Direct terechtgekomen?
Incentive Direct richtte ik al bijna 20 jaar geleden op. Prachtig om van reizen en events mijn werk te kunnen maken. Na de coronacrisis hebben we nu, met een nieuw superteam, Incentive Direct 4.0 opgebouwd. Mooi om het beste uit de verschillende generaties te halen. Het is nooit saai: niet op kantoor en al helemaal niet op reis.

Ambassadeur van: Ik voel me wel een beetje ambassadeur van Dubai. Elke keer dat ik Dubai bezoek ben ik weer zeer sterk onder de indruk van wat daar nieuw gerealiseerd is. Waar we ooit een uur naar het zuiden reden naar een plek waar gebouwd zou gaan worden, stonden 5 jaar later de 40 hoogste bouwkranen van de wereld en daar schittert nu Dubai Marina. De incentive mogelijkheden zijn talloos en op het hoogste niveau. Als Dubai je misschien helemaal niet aanspreekt begrijp ik het ook.

Favoriete quote: Het is vandaag! Ik kwam de quote gewoon op straat tegen. Groots in zijn simpelheid.

Wat is je meest memorabele reis: Een onmogelijk te beantwoorden vraag. Zó veel reizen, zó veel mooie momenten!

Bucketlist bestemming: Noord- en Zuid-Amerika zijn voor mij grotendeels nog onbekend terrein. Wat zou het mooi zijn om daar ooit eens uitgebreid door heen te trekken.

Ollie onze kantoorpuppy

Dit enthousiaste bolletje plezier zorgt voor een gezonde dosis vrolijkheid bij ons op het kantoor. Het is lekker om even te wandelen tijdens een van onze dagelijkse brainstormsessies, even te knuffelen of te spelen om de werksfeer zo relaxed mogelijk te houden!

Omdat het lekker werken is met Incentive Direct

Zeggen onze klanten. 🙂

Wereldwijd!

We werken grenzeloos: we organiseren onze (inter)nationale events en incentivereizen in Nederland, Europa, wereldwijd.

We voelen ons overal thuis, zijn onafhankelijk en niet gebonden.

Binnen (bijna) elk budget!

Heb je veel geld? Of heb je minder geld? We vinden de leukste ideeën binnen het beschikbare budget.

Mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. Wél waardevol!

Creatief en zeker!

We kennen geen limieten als het om creativiteit gaat. Ondertussen zijn veiligheid en zekerheid onze professionele kernwaarden.

Ken je de SGR? We zijn aangesloten bij SGRz.