Filter: Jubileumreizen

Filter

Personeelsreis Dubrovnik

Jubileumreis naar historisch Dubrovnik

Dubrovnik is één van de meest pittoreske steden aan de Adriatische kust. Deze Kroatische stad staat bekend om haar prachtige historistische binnenstad, die omringd wordt door middeleeuwse muren. Vanwege de buitengewone architectuur en de rijke historie staat de binnenstad van Dubrovnik op de UNESCO werelderfgoedlijst.

pp 1.600,00

Krugerpark incentivereis: Op zoek naar de Big 5!

Het Krugerpark is bij uitstek een unieke bestemming voor een onvergetelijke incentivereis. Geniet van onvergetelijke safari’s bij zonsopgang en zonsondergang, ga op zoek naar de Big 5 en laat je verwennen met traditioneel Zuid-Afrikaans eten bij het kampvuur onder de sterrenhemel. Verblijf in luxe safari lodges en ontdek een prachtig stukje natuur op de Panoramaroute.

pp 2.895,00

Personeelsreis Sevilla: een sensationele ervaring!

Welkom in Sevilla, de stad van de flamenco, de Moorse architectuur en de tapas! Sevilla zit vol historische bezienswaardigheden en prachtige straatjes. Geniet van een 3-daagse personeelsreis naar deze schitterende bestemming vol cultuur. Ontdek samen deze bijzondere stad, proef verschillende soorten tapas, en geniet van de Spaanse levensstijl.

pp 1.275,00