Over Incentive Direct

Incentive Direct is dé partner voor iedereen die snel, solide en smooth zakelijke groepsreizen of leuke bedrijfsuitjes in Nederland of naar het buitenland wil boeken. Incentives, personeelsreizen, leiderschapsreizen, relatiereizen, teambuilding of bijzondere vergaderarrangementen binnen of buiten Europa? Wij gaan vakkundig en vol enthousiasme te werk.

 

Ons team

Incentive Direct bestaat uit een topteam met ruime ervaring op het gebied van incentivereizen en bedrijfsevenementen. Samen met ons uitgebreide netwerk van leveranciers profiteren onze klanten van onze kennis, kunde en concurrerende prijzen. Leer ons kennen.

 

Zekerheid

Incentive Direct is aangesloten bij SGRZ, het zakelijke broertje van de welbekende SGR. De SGRZ is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, incentivereizen en personeelsreizen. De reizen door Incentive Direct georganiseerd vallen dus onder de dekking. Dat is zekerheid voor onze klanten.

Incentive Direct is actief bij brancheverenigingen en doet veel aan onderzoek. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Heb je vragen? Bel of mail ons!

 

 

SGRZ-Logo-RGB

Omdat het lekker werken is met Incentive Direct

Zeggen onze klanten. 🙂

Wereldwijd!

We werken grenzeloos: we organiseren onze (inter)nationale events en incentivereizen in Nederland, Europa, wereldwijd.

We voelen ons overal thuis, zijn onafhankelijk en niet gebonden.

Binnen (bijna) elk budget!

Heb je veel geld? Of heb je minder geld? We vinden de leukste ideeën binnen het beschikbare budget.

Mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. Wél waardevol!

Creatief en zeker!

We kennen geen limieten als het om creativiteit gaat. Ondertussen zijn veiligheid en zekerheid onze professionele kernwaarden.

Ken je de SGR? We zijn aangesloten bij SGRz.