• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Marrakech is een sprookjesstad. Het is een van de best bewaarde Middeleeuwse steden van Noord Afrika. Maak kennis met de kronkelige steegjes vol met winkeltjes, handwerkplaatsen, eethuisjes én het levendige Jemaa el Fna plein met zijn straatartiesten. Kortom neem de prachtige kleuren van Marokko mee naar huis!

Het gas erop!
De deelnemers gaan richting het Atlasgebergte voor een avontuurlijke tocht per quad. Deze gemotoriseerde vierwielers staan garant voor fun en adrenaline! Na deze spannende activiteit drinken de gasten een kopje thee bij een lokale berberfamilie. De ochtend wordt afgesloten met een ontspannende, doch uitdagende wandeling door de vallei.

Het schip van de woestijn
Onder leiding van een gids maken de gasten een tocht door de eeuwenoude palmentuin van Marrakech. Aan het einde van de dag staat er een uitdagend vervoersmiddel klaar, namelijk een dromedaris! Op de rug van ‘het schip van de woestijn’ vertrekken de gasten naar een bijzondere plek waar een lekker drankje wordt geschonken.

Kleurrijke beleving
Het gezelschap bezoekt te voet de ommuurde Medina, de oude stad. Deze Medina heeft honderden overdekte steegjes en straatjes én één van de mooiste souks van de wereld. De souk is een ware belevenis: bizar veel ezels, mensen, geuren en kleuren.

De gasten worden verdeeld in teams. Aan de hand van een vragenlijst en een roadmap kan een spannende speurtocht door de souks beginnen. Welk team slaagt erin om alle opdrachten uit te voeren, foto’s te nemen en vragen te beantwoorden?

Culinair genieten
Op culinair gebied beleven de deelnemers grote variatie. Zo wordt er gegeten in een fraaie riad: een traditioneel Marokkaans huis, waar een typisch Marokkaanse lunch wordt geserveerd. Ook dineren de gasten in berbertenten ingericht met Marokkaanse kleden, kaarsen, bloemen en zitkussens.

Voor het afscheidsdiner wordt er een wervelende show verzorgd: muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen treden op, terwijl de gasten genieten van de plaatselijke specialiteiten. Een afsluitende paardenshow lijkt uit de wonderlamp van Alladin getoverd te zijn. Verder genieten de gasten van een gezamenlijk aperitief in de bar voordat ze zich naar een restaurant begeven waar ze de keuze hebben uit heerlijkste gerechten.

Vrije tijd
Er is een dagdeel ter vrije besteding. De gasten zullen zich zeker niet vervelen, want in hetresort kunnen vele soorten sport beoefend worden: tennis, boogschieten, golf maar ook danslessen en volleybal. Gasten die ’s avonds nog niet moe zijn kunnen naar de discotheek gaan waar tot diep in de nacht gefeest kan worden.

Overtuigd?
Bent u geïnteresseerd in deze incentivereizen vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Toch niet helemaal wat je zoekt?
Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 4 daagse incentive reis
 • all-inclusive resort in het centrum
 • souk speurtocht
 • quad tour door Atlasgebergte
 • tocht door Palmentuin met gids
 • dromedaris rijden
 • bezoek aan de Medina
 • diner in riad
 • vermakelijk eindfeest
Inclusief
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in luxe
  resort
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)