Van de tourmanager

In september 2021 ging ik mee als tourmanager met een ontzettend leuke groep naar Malaga!

Ontzettend vroeg en tot in de puntjes voorbereid, begon de reis met het ontvangen van de groep op Schiphol. Daar stond ik dan, trots als een pauw met mijn logo bordje zodat de groep mij kon vinden, snel kon inchecken en de reis kon beginnen!

Het programma was lekker vol met vele activiteiten. Bij aankomst hadden we een wandeling door het centrum van Malaga, waarbij de gids vertelde over de geschiedenis van de stad. Aan het einde van de wandeling gingen we genieten van een heerlijke tapas lunch waarbij de groep een eigen ruimte voor zichzelf had. Daarna met z’n alle in de bus naar het hotel waar een snelle check-in was. De groep kon lekker relaxen voordat het diner met een aansluitende feestavond begon.

De tweede dag was er een catamaran tocht gepland waarbij de groep ging varen langs de prachtige kustlijn onder het genot van een open bar en hapjes. Daarna een heerlijke vrije middag om lekker te shoppen, terrasje te pakken of terug te gaan naar het hotel. In de avond was er een prachtige strandtent afgehuurd voor de groep om direct aan het strand lekker te dineren waarna er een dj de voetjes van de vloer kwam spelen.

De derde dag was de groep uiteraard wat moe van al het gedans van de avond van tevoren. Daarom hadden we een perfecte locatie met privézwembad en ligbedden geregeld waar de groep lekker de hele middag kon luieren, zwemmen, eten en drinken totdat het tijd was om weer in de bus te stappen om naar het vliegveld te gaan.

Dit was een ware incentive waarbij nergens op bespaard is gebleven, er is gelachen en genoten!

De groep was erg amicaal, hielden van een gezellige borrel en waren dankbaar voor wat er voor ze geregeld was. Een succes dus voor de groep en voor mij uiteraard!

Wat heb ik toch een leuke baan! x Michelle.

Wil jij ook zo’n geweldige incentivereis naar Malaga? Kijk dan gelijk op de site.
Wil je zelf ook een op maat gemaakte incentivereis naar Malaga? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je!