Incentivereis Lapland

Na een bewogen Corona-jaar en een uitermate succesvol 2021 hadden we besloten om met het voltallige personeel dit te gaan vieren. We wilden iets unieks, een bestemming of activiteit die je niet zo snel zelf zou boeken. Ons oog viel al snel op Lapland. Een perfecte combinatie van een bijzondere locatie met legio sportieve activiteiten. Incentive Direct begreep goed wat wij voor ogen hadden.

Vlak voor vertrek werden de inreismaatregelen voor Finland nog verscherpt, waardoor het nog maar de vraag was of het door kon gaan. Incentive Direct toonde begrip voor de situatie mochten we besluiten om de reis last-minute te annuleren. Op het laatste moment besloten we om onze reis toch door te laten gaan. Tot nu toe de beste beslissing van 2022! Wat een bijzondere reis, wat een belevenis! Perfect georganiseerd, goed hotel, goed materieel en top sfeer!

Van Olympische winterspelen met quads op het ijs, het Noorderlicht, Fins houthakkers diner, sleetocht met husky’s, ijsvissen (helaas niets gevangen ?), tocht door de Finse bossen per sneeuwscooter, goede lunches tot en met heerlijke diners. Alles bij elkaar een top bestemming met dito organisatie. Een absolute aanrader mocht je iets aparts willen vieren.

Bedankt Demi en Incentive Direct voor een onvergetelijke ervaring. Hopelijk wordt 2022 weer een top jaar…?”

(Event management)