Jubileumtrip naar Malta

Incentivereis Malta

Vanwege het 25-jarige jubileum van ons bedrijf reisden we met medewerkers en hun partners af naar het zonovergoten Malta. Een bestemming met al het goede van de Mediterranee: vriendelijke mensen, een schat aan cultuur, heerlijk eten, hip uitgaan en heerlijke verwenhotels.

Voor een paar dagen konden we ons er als team aan overgeven want alles was tot in de puntjes geregeld. Bijvoorbeeld zonder inchecken naar je hotelkamer waar de bagage al was neergezet, de bus die altijd op tijd was binnen een programma wat soepel liep, ’t bedrijfslogo op menukaartjes en in de mast van “ons” schip. Allemaal kleine dingen die ’t doen.

Van het eerste contactmoment voorafgaand aan de offerte tot de finale evaluatie toonde Carolien van Incentive Direct zich zeer betrokken en professioneel. Het meedenken en inleven, haar oog voor detail en krachtige organisatietalent maakten de totstandkoming van dit evenement en natuurlijk de reis plezierig en zorgeloos. Waar nodig was ze aanwezig maar nooit op de voorgrond: een regisseuse pur sang.

Met een scala aan activiteiten, afgewisseld met zeer verzorgde lunches en diners op mooie locaties waande iedereen zich op vakantie en voelden de deelnemers zich verwend en ontspannen. Precies waar deze trip om te doen was!

Namens alle collega’s bedank ik iedereen die vanuit of in samenwerking met Incentive Direct betrokken is geweest bij onze jubileumreis. Onze waardering gaat vooral uit naar Carolien die ultiem invulling weet te geven aan het begrip klantgerichtheid.