Studiereis naar hip en betaalbaar Mallorca

In de wandelgangen werd er gefluisterd dat Palma de Mallorca dé nieuwe betaalbare hotspot was onder de incentive bestemmingen. Nieuwsgierig namen we dit voorjaar de proef op de som en reisden we af naar het Spaanse eiland. Samen met  80(!) incentivereisprofessionals werden we feestelijk ontvangen in de VIP lounge op de luchthaven. een uitstekende ontvangst locatie die direct incentive ideeën creëerde.  

We hebben een korte transfer naar het centrum van Palma stad. Deze laat ons direct kennismaken met het veelzijdige karakter van deze zonnige reisbestemming. De uitgestrekte zandstranden, het azuur blauwe zeewater met de vele boten uitnodigend aan de ene kant en de prachtige historische oude stad met als hoogtepunt de Kathedraal La Seu aan de andere kant.

We ontdekken dat Palma Stad de ideale plek is om als basis op te nemen in een bijzondere incentive, personeelsreis of jubileumreis. Heerlijke hotels direct aan zee of aan de levendige jachthaven en op loopafstand van het sfeervolle stadshart. Dus geen vermoeiende transfers maar heerlijke korte wandelingen naar karakteristieke en hippe restaurants. Palma de Mallorca alleen voor overwinteraars en schreeuwende jongeren? Fout, tegenwoordig is het jetsetten geblazen in hippe beach clubs zoals Puro Beach en Mood Beach & Restaurant! Heerlijk loungen op een luxe catamaran met een hippe DJ aanboord of stoer het eiland rond op een Motor Trike. Wij zijn overtuigd: Mallorca voor een personeelsreis is hot, happening en heel betaalbaar!