Jubileumreis naar Malta

Hierbij de review van onze jubileumreis naar Malta;

Omdat ons bedrijf in 2021 25 jaar zou bestaan, waren wij eind 2020 al begonnen met kijken om dit met ons gehele team + partners uitgebreid te vieren.

Na enig speurwerk leek Incentive Direct de organisatie waarmee wij onze wensen konden verwezenlijken. Tijdens de eerste gesprekken hebben wij aangegeven wat er zeker niet in het programma mocht ontbreken. Zo waren cultuur, actief bezig zijn, culinair ontspannen, trefwoorden die als een leidraad dienden voor het programma.

Ondanks Covid-19 hadden we besloten dat de reis ergens tussen eind mei en eind juni zou moeten plaatsvinden. We namen hiermee een risico dat voor ons prima uitpakte.

Onze keus viel uiteindelijk op een 3-4 daagse reis naar Malta. Waarom Malta? Malta is relatief onbekend maar alles is hier aanwezig. Het klimaat is prima en het programma bood voor iedereen wat wils.

Het zwembad bij het hotel, het strand, de speedboten en de jeepsafari. De IPad rally tot aan het culinair gedeelte, alles was perfect georganiseerd. Incentive Direct was in alles flexibel.
Zelfs op het laatste moment konden we het programma nog aanpassen. (bijvoorbeeld een pub afhuren, oranje decoreren en de wedstrijd Nederland-Oostenrijk kijken)

De partners op Malta, Angele als begeleidster en Petra als gids, waren zeer bekwaam en service gericht. Aan alles was gedacht en in de restaurants stond zelfs ons bedrijfslogo op de menukaarten.

Niet alles kunnen we hier benoemen maar iedereen heeft deze dagen genoten.

Wij willen Demi en Jaap bedanken voor de prettige samenwerking en organisatie. Hierdoor kunnen wij nu terugkijken op prachtige herinneringen.

(Food services)