De allereerste incentivereis ná de lockdown!

Personeelsreis Hvar

Weer zoals vanouds, de allereerste incentivereis na de lockdown!

Afgelopen week was het weer zover, er vertrok een groep van ons eindelijk weer naar Malta. Normaal gesproken is dit natuurlijk geen groot nieuws maar in dit geval toch zeker wél! Het was namelijk onze eerste groep ná de ontzettend lange lockdown waar vrijwel iedereen het zwaar mee had. Waarschijnlijk was dit zelfs de eerste groep op de Nederlandse markt die weer op een incentivereis ging. Een prachtig symbolisch moment dus voor ons, Incentive Direct. Meer dan een jaar hadden we helemaal geen (= nul!) incentivereis meer uitgevoerd. Hier en daar hebben we het programma vanwege de coronabeperkingen iets moeten aanpassen maar gelukkig de deelnemers hebben daar nauwelijks iets van gemerkt. Na corona was het enthousiasme waanzinnig en een ontlading van de afgelopen maanden.

Het geluk lachte ons inderdaad ontzettend toe, want namelijk een week vóór onze reis ging Malta als eerste Europese land op groen, dat was natuurlijk fantastisch!

Veel Nederlandse bedrijven zijn goed uit de crisis gekomen. Ze waren gedwongen om creatieve oplossingen te zoeken in deze onzekere tijden en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Nog nooit waren mensen zo dankbaar voor de paar momentjes die ze bij elkaar mochten zijn en wouden zich daar dan ook voor inzetten. De bedrijven willen het einde van lockdown en thuiswerken vieren en hun personeel bedanken voor de inzet tijdens deze rare tijden met een prachtige incentivereis. Hoe kun je namelijk beter je personeel in het zonnetje zetten dan via een incentivereis?

Net zoals de bedrijven, is Incentive Direct inmiddels weer naar 100%! Tot snel!