Incentive reis maken

Je medewerkers belonen voor de uitstekende prestaties? Bij Incentive Direct zit je aan het goede adres! Wij werken met geheel op maat gemaakte incentivereizen omdat elk bedrijf anders is en andere wensen heeft. Samen kijken we naar het doel van de incentive reis, de bestemming en het programma. Op onze website staan meer dan honderd voorbeeld incentive reizen ter inspiratie. Deze arrangementen laten een mogelijk programma op de bestemming zien, uiteraard kunnen er aanpassingen gedaan worden!

Laat je inspireren door ons aanbod fantastische incentivereizen!

Waarom Incentive Direct?

Het team van Incentive Direct bestaat uit reisexperten met veel ervaring in het organiseren van incentive reizen. Onze incentives zijn compleet met rechtstreekse vluchten/vervoer, accommodatie, maaltijden, activiteiten, transfers en lokale begeleiding. Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken alleen met ervaren en lokale partners over de hele wereld. Mocht je de keuze qua bestemming nog niet gemaakt hebben denken wij graag met je mee. Onze projectmanagers nemen de stress uit jullie handen door te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Welke bestemmingen bieden jullie?

Wij werken binnen Nederland, Europa en daarbuiten! Bekijk een kleine greep uit ons aanbod:

Je droom incentive reis gevonden? Binnen vijf minuten vraag je bij ons een offerte aan, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende offerte! Twijfel je tussen een aantal bestemmingen? Vraag alsnog gerust een offerte aan en wij helpen je graag verder.