Vacature Junior Incentivereis Manager

Vacature Junior Incentivereis Manager

We hebben een vacature! We zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om mee te bouwen aan Incentive Direct 4.0. Bij ons prachtige en veelzijdige product hoort natuurlijk een representatieve en enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor reizen, bedrijfsevenementen en service verlenen.

Incentive Direct organiseert incentivereizen, personeelsreizen, jubileumreizen en andere één- of meerdaagse bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland voor bedrijven. Wij bestaan momenteel uit 4 personen die zeer gedreven zijn om een maximaal resultaat voor de klant te behalen. We zijn op zoek naar een energieke nieuwe medewerker die super gemotiveerd is om zichzelf in deze dynamische branche verder te ontwikkelen.

Je gaat zelfstandig incentivereizen en business events organiseren. Klantcontact om de best passende offerte samen te stellen en het regelwerk om de reis tot een succes te maken! Niets wordt aan het toeval overgelaten. Regelmatig ga je met een groep mee als tourmanager!

Wat verwachten wij van jou?
– Commerciële drive en service gericht
– HBO-denkniveau
– Professionele instelling
– Passie voor reizen
– Uitstekende communicatie in Nederlands en Engels
– Energiek, vrolijk, enthousiast en nieuwsgierig
– Meer dan gemiddeld creatief
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Rijbewijs B

Wat bieden wij?
– Een full-time dienstverband
– Prima marktconforme voorwaarden
– Een team met leuke collega’s (en onze gezellige kantoor hond, Ollie!)
– Een erg inspirerende, gezellige en dynamische werkplek in de Bakke-rij

Ben je geïnteresseerd in de vacature Junior Incentivereis Manager of wil je meer informatie? Mail dan je cv met motivatiebrief naar:
Demi Koster, demi@incentive-direct.nl