Personeelsuitje naar Mallorca

Hartelijk dank voor het fantastische weekend in Mallorca, ons Summer Event had niet beter georganiseerd kunnen zijn!!!

Vrijdagochtend werden wij op het vliegveld ontvangen door de lokale tour guide en met een bus naar de catamaran gebracht. Waarna wij aan boord gegaan en hebben een supermiddag op en in het water gehad. De bemanning was super en maakte er een gezellige middag van met een heerlijke BBQ! Na terugkomst naar het hotel gegaan, wat een mooie accommodatie. Daarbij de kamer incheck verliep vlekkeloos door de voorbereiding vanuit Incentive, top! In de avond zelf een restaurant gezocht en later nog wat door Palma geslenterd.

Zaterdag was geniaal,eerst na het ontbijt en chillen in het zwembad. Daarna werden we voor bij de receptie opgewacht voor de inschrijving voor de jeep tour. Waarbij we iets van een vitaro achtige jeep had verwacht waren we compleet verrast door de Range Rover Sports die stonden te wachten. Ik kan zeggen dat hele team dit fantastisch vond. De tour zelf was perfect uitgezet en we hebben een mooie tour door de bergen/heuvels van Mallorca gemaakt. Genoten van de schitterende uitzichten en een perfect lunch. Einde middag zijn we opgehaald door een Nederlands sprekende gids die ons een hoop heeft verteld over Palma tijdens de wandeltocht naar het oude centrum. Wederom heerlijk gegeten, hooguit een beetje veel ?

Zondag verliep de check out en het tijdelijk opbergen van de koffers wederom vlekkeloos. We hebben genoten van een lunch in de haven waarna we zijn opgehaald en richting het vliegveld zijn gegaan om terug te fladderen naar Schiphol.

Onze complimenten voor het programma, de voorbereiding, de communicatie met Incentive Direct en de verschillende mensen die ons hebben begeleid tijdens dit weekend. Dit had wat ons betreft echt niet beter gekund! Ik zie uit naar ons event volgend jaar. Hiervoor zoek ik zeker weer contact met Incentive Direct.

Top personeelsuitje naar Mallorca!!!

(digitale data)