Jubileumuitje naar Berlijn

Jubileumreis Berlijn

Ons 10-jarig jubileum moest natuurlijk gevierd worden, en groots! Met het personeel een weekend weg is een hele klus om te regelen maar via Incentive Direct was het eigenlijk alleen maar leuk. Via een telefonisch gesprek werd geïnventariseerd wat voor club wij zijn en wat de wensen waren. Binnen no time lag er een prachtplan op tafel voor een weekend Berlijn.

Voor het personeel was het een verrassing waar we heen zouden gaan en pas op Schiphol verklapten we de bestemming. Bij aankomst stond onze gids Lieve met de bus klaar en volgde er een rondrit langs de hoogtepunten. Vanwege de dikke pakken sneeuw (begin december 2010) was onze fietstocht vervangen door de bus. Helemaal niet erg en eigenlijk heel leuk want je ziet heel veel binnen 1 uur na aankomst.

In het Hilton hotel werden onze koffers op onze kamers gezet en konden wij door naar de lunch in de koepel van de Reichstag. In een woord: fantastisch. Het eten, de wijn, het uitzicht, helemaal goed.

Zelf was ik al vaker in Berlijn geweest maar Carolien van IncentiveDirect kwam met activiteiten waar ik nooit aan gedacht zou hebben, zoals de Trabanten Rally op zaterdag. Wat hebben we gelachen toen we met z’n 4-en opgevouwen in zo’n blikje een puzzelrit door de stad maakten. Het diner in een van de hipste clubs van Berlijn was wederom een hoogtepunt.

Ik kan alleen maar zeggen dat de hele reis tot in de puntjes geregeld was. Als reisleidster van mijn groep van 14 man hoefde ik alleen maar af en toe op mijn horloge te kijken om ervoor te zorgen dat we op tijd klaar stonden voor bus, diner, lunch, weer bier drinken of kerstmarkt.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!