Jubileumfeest in Barcelona

Dit jaar vieren wij ons 10 jarig jubileum. Wij gaan met medewerkers en partners, in totaal 250 personen, een weekend naar Barcelona, de stad waarop Gaudi een stempel drukte met Parc Guell, diverse sprookjeshuizen en natuurlijk de Sagrada Familia.

Na aankomst op de luchthaven El Prat, worden wij tijdens een oriënterende bustocht door de stad naar onze eerste stop gebracht voor de lunch op de Ramblas bij restaurant Attic. Na een prima lunch start vandaar uit onze puzzeltocht door de stad. Via Placa Reial met de Gaudi lantaarnpalen lopen wij naar het eind van de Ramblas waar Columbus ons de weg wijst naar Genua, zijn geboortestad, en niet naar de Nieuwe Wereld. Een bezoek aan La Boqueria, de grootste overdekte markt, is de volgende stop in de puzzeltocht, en mag je zeker niet vergeten te bezoeken!

Uiteindelijk verzamelen wij in de hotelbar van Hotel Catalonia Ramblas, waar wij onder het genot van een glas Cava de prijs voor de beste puzzelaars uitreiken en ons opmaken voor een wandeling naar het tapas restaurant Costa Callega. Onderweg passeren wij Casa Mila, Casa Battlo bouwwerken ontworpen door Gaudi.

Na een fantastisch diner zoekt iedereen zijn eigen weg. De volgende ochtend vroeg op en na het ontbijt maken wij ons op voor een fietstocht door Barcelona.

Onder leiding van een gids fietsen wij via Barrio Gotico naar Portal de la Pau (Port Vell) waar de veerboten aanmeren voor de Balearen. Naast de haven ligt het uitgaanscentrum Maremagnum met daarachter de oude visserswijk Barceloneta, voor de komst van de Olympische Spelen een louche havenbuurt maar nu een mondaine wijk.

Als laatste worden wij op de fiets langs de Sagrada Familia geleid. Hongerig van de fietstocht gaan wij genieten van een lunch bij Brasserie Flo. De rest van de dag wordt door iedereen anders ingevuld, maar het stadion van FC Barcelona, Camp Nou, Place de Espana, het Olympisch dorp, Montjuic, en Parc Guell en natuurlijk ook El Corte Ingles zijn die middag bezocht.

Wij sluiten de dag af met een fantastische avond in restaurant Can Cortada, waar wij tijdens het diner verrast worden met een mooie flamenco show.Zondag, 21 mei vertrekken wij in de middag terug naar Nederland met een moe maar voldaan gevoel.

Dit alles fantastisch georganiseerd en begeleid door Incentive Direct, bedankt dat jullie dit jubileumfeest voor ons allemaal tot een onvergetelijk weekend hebben gemaakt.