INCENTIVEREIS NAAR ZONNIG IBIZA

Joanknechtfoto

Op vrijdag 2 juni was het eindelijk zo ver: onze personeelsreis naar Ibiza! Een reis waar onze collega’s inmiddels een jaar naartoe leefden. Vanaf het moment van aankomst tot ons vertrek hebben we intens genoten van alle hoogtepunten die deze prachtige bestemming te bieden heeft.

We verbleven in Hotel Vibra Algarb in Playa d’en Bossa waar we de eerste avond aftrapten met een gezamenlijke toast en een heerlijk diner. Ook de georganiseerde feestavond in Hï Ibiza was een van de vele onvergetelijke momenten waar alle collega’s, zowel jong als oud, de tijd van hun leven hadden. We genoten van smakelijke diners op prachtige locaties, zoals in een traditionele Finca en op Nikki Beach. En ook de middagen waren tot in de puntjes verzorgd: van uitgebreide lunches, een leuke en ietwat komische iPadrally door Ibiza stad, tot aan de adembenemende catamarantour. Met als kers op de taart de afsluitende white party op Nikki Beach!

Incentive Direct, en in het bijzonder Daniëlle en Joan, hebben deze reis van begin tot eind fantastisch georganiseerd. Namens alle 125 aanwezige collega’s: bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

(Accountancy)