Incentive Direct naar Riga

personeelsreis Riga

Met grote regelmaat onderzoeken we nieuwe bestemmingen. Incentive bestemmingen waarvan we denken dat ze nieuwe mogelijkheden bieden voor onze personeelsreizen en incentivereizen. Met zoveel mogelijk bijzondere activiteiten, goede service en natuurlijk uitstekende kwaliteit eten. Om die reden vlogen we recent naar Riga, hoofdstad van de Baltische staat Letland en bij ons nog een zwarte vlek op de incentive kaart… 

En Riga overtrof al onze verwachtingen! We aten 3 dagen lang uitstekend in restaurants met bijzondere ambiance in, maar ook buiten, de stad, we bezochten hele goede hotels, we leerden vliegen op lucht, balanceerden heel cool op segways op weg naar de markthallen en ontmoetten Lenin in een geheime atoombunker.

Bovendien heeft Riga een hip en trendy uitgaansleven met mooi gestylde clubs en gezellige straatjes waar het tot in de vroege uurtjes levendig blijft. Aan het strand van Jurmala vonden we ook nog een perfecte feestlocatie!

Om een lang verhaal kort te maken: wij nemen Riga zo snel mogelijk op in ons aanbod want hier gaan onze klanten heel blij van worden!