Groepstraining in Lapland

We hebben Incentive Direct als een zeer prettig en snel handelend bedrijf leren kennen. Vaste contactpersonen die ook meteen ‘schakelen’ en terugkoppelingen verzorgen. Hierdoor is onze voorbereiding van de groepstraining goed en prettig verlopen.

Lapland is WOW! Schitterend land, mooie belevenis. Onze reis startte op vrijdagmorgen vanaf Schiphol, om aan het eind van de middag in Lapland (Finland) te beginnen met een snowscooter tocht. Warme pakken en veiligheidsvoorzieningen aan, en gaan! Na een 1,5 uur durende tocht kwamen we aan in een be-ijsd restaurant. Welkomstdrankje uit een ijsglas en heerlijk gegeten.

De volgende dag met de snowscooters op pad. Mooi om het landschap te verkennen met zonsopkomst. Tussendoor rendierenfarm, ijsvissen, BBQ activiteiten gehad. ’s Avonds gegeten in een zeer goed restaurant en daarna het nachtleven verkend.

Op onze laatste dag hebben we de huskyfarm bezocht. Gaaf om zelf een hondenslee te besturen. ’s Middags naar het vliegveld om ’s avonds weer thuis in Nederland te zijn.

Incentive Direct team bedankt voor jullie hulp en voorbereidingen bij onze groepstraining in Lapland!