Motivatiereis voor topteams

Wil jij je medewerkers stimuleren met een motivatiereis? Ze prikkelen zodat bedrijfsdoelstellingen worden behaald? De motivatiereizen van Incentive Direct zijn hiervoor zeer geschikt. Bovendien is een motivatiereis bij ons snel en makkelijk te boeken. En tegen uiterst aantrekkelijke tarieven. Kortom: voor de beste motivatiereis moet je bij Incentive Direct zijn!

Laat je inspireren! Bekijk nu onze krachtige voorbeeld motivatiereizen.

Motivatiereis op maat: zeer ruime keus
Bij Incentive Direct vind je de motivatiereis die naadloos aansluit op jouw doelen. We hebben méér dan negentig voorbeeld programma’s op de website staan ter inspiratie. Van reisjes van een dag in Nederland, België of Duitsland tot meerdaagse reizen naar bijvoorbeeld IJsland, Malta, Lapland, Hongarije, Spanje, Turkije en Amerika. Een (culturele) stedentrip of liever de natuur in? Sportieve motivatiereizen, stoere motivatiereizen, mystieke motivatiereizen… Of wat dacht je van een jetset motivatiereis?

Bekijk hier voorbeelden van onze bestemmingen:

Samenwerken met Incentive Direct
Het organiseren van een succesvolle motivatiereis is bijzonder gemakkelijk. Met een paar clicks selecteer je een motivatiereis die aanspreekt en daarna kost het nog geen vijf minuten om een offerte bij ons aan te vragen.

Naar de mooiste motivatiereizen.

N.B. De prijs van een motivatiereis is sterk afhankelijk van groepsgrootte, data en beschikbaarheid. Om die reden kan Incentive Direct geen vaste prijzen hanteren. Echter, geen ander incentive-bureau komt zo dicht bij vaste prijzen als Incentive Direct. De prijsindicaties op onze website zijn reële schattingen (op basis van een groepsgrootte van dertig personen met twee personen per kamer). De prijzen op onze site geven dus een goede indruk van de werkelijke kosten van een motivatiereis.