Kantooruitje naar het buitenland

Wil jij een geslaagd kantooruitje plannen naar het buitenland? Om bijvoorbeeld te vergaderen op een bijzondere locatie afgewisseld met leuke uitjes? Of wat dacht je van fun, uitgaan, actie en genieten in het kader van teambuilding? Bekijk gauw onze ruim 80 arrangementen kantooruitjes in het buitenland. De beste incentives boek je natuurlijk bij Incentive Direct!

Cultuur & Creativiteit… Business Pleasure… La vita è bella… The Big Apple…
Bekijk nu ons ruime aanbod kantooruitjes in het buitenland!

Waarom een buitenlands kantooruitje?
Een kantooruitje naar het buitenland is voor medewerkers de ultieme waardering voor hun werk. Een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde – veelal zakelijke – doelstelling is behaald. Andere redenen om te kiezen voor een kantooruitje naar het buitenland kunnen zijn: een jubileumviering, teambuilding, een relatiereis, et cetera. De arrangementen van Incentive Direct zijn hiervoor zeer geschikt.

Klik hier voor ruim 90 andere kantooruitjes naar het buitenland

Binnen en buiten Europa
Bij Incentive Direct ben je aan het juiste adres voor het leukste kantooruitje naar het buitenland. We hebben talloze arrangementen op maat voor kantooruitjes binnen en buiten Europa. Bij ons boek je voor de volgende bestemmingen een kantooruitje naar het buitenland:

Europa

Buiten Europa

Compleet van A tot Z
De arrangementen voor een kantooruitje in het buitenland zijn van begin tot eind compleet. Rechtstreekse vluchten, luchthavenbelastingen, alle transfers, gids, activiteiten, maaltijden , tenzij anders vermeld. Soms hebben de deelnemers een dagdeel om vrij te besteden of gaat men na het officiële programma op eigen gelegenheid op stap. Dan zijn de uitgaven voor eigen rekening.

Kwaliteit
Incentive Direct is bij dezelfde hoge kwaliteit, goedkoper dan anderen. Je hoeft niet te betalen voor zaken waaraan misschien geen behoefte bestaat. Een briefing opnemen is bij Incentive Direct niet nodig: je kiest op de website zélf het arrangement dat het beste bij uw wensen past, helemaal op maat. Kwalitatief hoogwaardige kantooruitjes tegen een scherpe prijs boek je bij Incentive Direct!

Naar voorbeelden van  kantooruitjes in binnenland en buitenland