Incentivereizen voor het MKB

Incentivereizen worden steeds vaker succesvol ingezet als beloning. Omdat bepaalde bedrijfsdoelstellingen zijn behaald. Wil jij ook je medewerkers stimuleren door ze een onvergetelijke ervaring aan te bieden? Incentive Direct heeft ruim tachtig professionele incentivereizen in het assortiment. Een incentive is bij ons snel en makkelijk te boeken. En tegen uiterst aantrekkelijke tarieven die ook zeer betaalbaar zijn voor het MKB. Kortom: voor effectieve incentivereizen moet je bij Incentive Direct zijn!

Een incentivereis? Laat je inspireren! Bekijk ons actuele aanbod incentivereizen.

Incentivereizen: een keuze maken
We hebben ruim tachtig arrangementen waaruit je kunt kiezen. Van reizen van een dag dichtbij huis tot meerdaagse incentivereizen. Incentive Direct organiseert dus altijd een incentivereis op maat zodat de incentivereis helemaal bij jouw bedrijfsdoelstellingen past. Als je doelstelling bijvoorbeeld teambuilding is, dan kun je met de aanwezige zoekfunctie alle arrangementen selecteren waarin een specifiek teambuildingsonderdeel is opgenomen. Vergeet in je proceskeuze ook de leeftijdsopbouw en de interesses van je gasten niet. Houdt daarnaast rekening met het seizoen, niet elk arrangement is gedurende het hele jaar een even goede keus. Wij hebben dit overigens zo goedmogelijk proberen aan te geven in de omschrijving.

Klik hier voor meer dan 70 andere incentivereizen

Prijs & Kwaliteit
Gedurende tientallen jaren hebben we met zorg ons netwerk opgebouwd. Uiteraard werken we uitsluitend met betrouwbare en ervaren partners. Onze incentivereizen worden voortduren geëvalueerd en gemonitord ter waarborging van de kwaliteit. Incentive Direct heeft als een van de weinige incentivebureaus een zeer uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering. Incentive Direct hanteert geen vaste prijzen. De prijs van incentive reizen is immers sterk afhankelijk van de grootte van de groep, data en beschikbaarheid. Toch geven de vermelde prijzen een goede indruk van de werkelijke kosten.

Laat je inspireren door enkele van onze bestemmingen: