Incentivebureau: uiterst professioneel

Ben je op zoek naar het rendement van een professioneel incentivebureau? Bij Incentive Direct ben je aan het juiste adres voor zakelijke groepsreizen, incentives, personeelsdagen, relatie-evenementen, teambuilding of bijzondere vergaderarrangementen. We bieden hét meest aantrekkelijke concept voor iedereen die snel en makkelijk een arrangement wil boeken. Tegen uiterst aantrekkelijke tarieven. Incentive Direct Incentivebureau: uiterst professioneel.

Zo werkt ons incentivebureau
Op onze website kun je 24-uur per dag terecht om te bladeren door onze uitgebreide online catalogus. Heb je je keuze gemaakt? Met een paar clicks vraag je een offerte aan. Vervolgens ontvang je snel een offerte geheel op maat in de mailbox! Of we komen die presenteren. 

Value-for-money
Achter de website van Incentive Direct schuilt een team met meer dan 100 jaar ervaring in de branche. We maken gebruik van een uitgebreid netwerk van leveranciers, dat zijn kwaliteit al ruimschoots heeft bewezen. Onze klanten profiteren daardoor van een uitstekende value-for-money.

Bekijk hier een aantal van onze bestemmingen:

 

Meer informatie?
Bel of mail het Incentive Direct Incentivebureau: uiterst professioneel!

T 023 – 553 00 20
E
info@incentive-direct.nl