Incentive

Ben je op zoek naar het rendement van een professionele incentive? Wil je je medewerkers stimuleren door het aanbieden van bijvoorbeeld een incentivereis? Wij hebben méér dan zeventig voorbeeld incentive reizen in het assortiment. En we bieden hét meest aantrekkelijke concept voor iedereen die snel en makkelijk een incentive wil boeken. Tegen een scherpe prijs. De mooiste incentive vind je bij ons!

De leukste groepsreis kiezen? Bekijk nu ons aanbod incentives!

Incentive toppers

Bij Incentive Direct kan je terecht voor meer dan ontelbaar veel maatwerk incentives. Van eendaagse reisjes in eigen land, België of Duitsland tot meerdaagse reizen naar bijvoorbeeld Malta, Ierland of Turkije.

De incentive Top-3 van dit moment:
1) IJsland: actieve incentive
2) Boedapest: veelzijdige incentive
3) Malta: stoere incentive

Klik hier voor meer dan 70 andere incentive reizen

Onze werkwijze

  • Onze incentive arrangementen zijn compleet. Je hebt dus nergens omkijken na: we regelen alles voor je.
  • Je selecteert, afhankelijk van het doel van de incentive, het meest geschikte arrangement en vult de aanvraag voor een offerte in. Op korte termijn ontvang je een offerte met een uitgewerkt programma.
  • De offerte is opgebouwd uit een bedrag per persoon en een organisatiefee.
  • Ongeveer een maand voordat je op incentive gaat, ontvang je van ons het definitieve programma.
  • De prijsindicaties op de website zijn gebaseerd op een groep van dertig personen. Als er sprake is van een overnachting is uitgegaan van 2-persoonskamers.
  • In de prijs is onder andere inbegrepen (tenzij anders vermeld): rechtstreekse vlucht, luchthavenbelastingen, transfer, gids, activiteiten, maaltijden.
  • Mocht een vlucht, accommodatie en/of activiteit niet beschikbaar zijn, dan zoeken we naar alternatieven.

Naar inspirerende incentivereizen.