Incentive reizen

Incentive reizen worden steeds vaker ingezet als succesvol motivatiemiddel bij het verwezenlijken van bedrijfsdoelstellingen. Incentive reizen zijn dus veelal bedoeld als beloning. Wil jij ook jouw medewerkers stimuleren met een incentivereis? Wij hebben méér dan zeventig voorbeelden van effectieve incentive reizen in de aanbieding. De werkwijze van ons is uitermate geschikt voor iedereen die snel, gemakkelijk en tegen een gunstige prijs een incentive reis wil boeken!

Bekijk nu ons veelzijdige aanbod met andere incentive reizen en laat je inspireren!

Compleet
Onze arrangementen voor incentivereizen zijn compleet, van A tot Z, van begin tot eind. Je hoeft dus nergens naar om te kijken. Bij de prijs is, tenzij anders vermeld, in elk geval inbegrepen:
– een rechtstreekse vlucht
– luchthavenbelastingen
– transfers
– maaltijden
– activiteiten
– gids

Kwaliteit
Gedurende tientallen jaren hebben we zorgvuldig een netwerk opgebouwd: uitsluitend betrouwbare ervaren partners. We monitoren en evalueren onze incentive reizen voortdurend. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen. Als een van de weinige incentive bureaus heeft Incentive Direct een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat we die niet nodig hebben.

Kosten
Incentive Direct hanteert geen vaste prijzen, omdat de prijs van incentive reizen sterk afhankelijk is van de groepsgrootte, data en beschikbaarheid. Toch geven de prijzen op onze site een goede indruk van de werkelijke kosten van een incentive reis.

Boeken?
Selecteer de incentive reis van jouw keuze en vraag meteen een offerte aan. In korte tijd ontvang je van ons een offerte met uitgebreid programma in je mailbox.

Naar arrangementen voor incentivereizen

Voor enkele suggesties, bekijk enkelen van onze bestemmingen: