Bestemming: Spanje

Filter

Personeelsuitje Sevilla

Personeelsreis Sevilla: een sensationele ervaring!

Welkom in Sevilla, de stad van de flamenco, de Moorse architectuur en de tapas! Sevilla zit vol historische bezienswaardigheden en prachtige straatjes. Geniet van een 3-daagse personeelsreis naar deze schitterende bestemming vol cultuur. Ontdek samen deze bijzondere stad, proef verschillende soorten tapas, en geniet van de Spaanse levensstijl.

pp 1.375,00
Personeelsuitje Barcelona

Personeelsuitje Barcelona Fiësta!

Barcelona, het mediterrane Manhattan! Een trendy incentive reis met een afwisselend programma. Laat je verrassen door een kleurrijk palet aan cultuur, kunst en Spaanse specialiteiten. Deze hotspot is gedurende een 3-daagse incentivereis dé postzegel op uw ansichtkaart, de tapas op uw bord…kortom een bijzondere bestemming die inspireert!

pp 1.240,00
Incentivereis Andalusie

Vergader incentive in Andalusië

Combineer de zakelijke bijeenkomsten met de schoonheid van Andalusië! Daar waar de puurheid van de natuur wordt gecombineerd met de cultuur kun je je ideeën verpakken in deze zakelijke incentivereis. Hier voelt de inspiratie zich thuis en wordt de authentieke Andalusische levensstijl gecombineerd met exclusieve services.

pp 1.165,00