• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief

Bedrijfsuitje programma

Tijdens de overtocht met de boot van Harlingen naar Terschelling vaar je supersnel in 45 minuten naar Terschelling. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag langs de zandbanken te varen met je ‘eigen boot’, waar in grote getale zeehonden liggen uit te rusten.

Fietsen en wrakkenmuseum
Terschelling is een fiets eiland, bij aankomst staat een stalen ros tot ieders beschikking en daarna fiets je door de prachtige natuur naar een authentieke boerderij. Tussen de bonte verzameling aangespoelde en opgedoken spullen wordt de lunch geserveerd. Een prettig gestoord wrakkenmuseum vol spannende verhalen! De rest van de middag kan gebruikt worden om lekker op het strand te liggen, te shoppen of gezellig op een terrasje te genieten.

Tijdens het BBQ diner bij een Beach Club, met mooi uitzicht over de zee nodigen de loungebedden uit voor een prachtige zonsondergang. En voor wie niet vroeg onder de wol wil kruipen, in de levendige dorpjes is genoeg vertier tot in de late uurtjes!

Powerkiten en blokarten
De avontuurlijke strandactiviteiten tijdens dit bedrijfsuitje, zoals powerkiten en blokarten zorgen voor de nodige adrenaline op het brede strand. Daarna is het heerlijk ontspannen tijdens de picknick lunch aan een idyllisch duinmeertje.

Een uitstekende bestemming voor bedrijven die een stoer programma zoeken en lekker willen uitwaaien in een ruige omgeving van strand, zee en duin.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 2-daagse unieke bedrijfsreis
 • 4* hotel met uniek uitzicht op het Wad
 • Vervoer per snelle boot
 • Powerkiten en blokarten op strand
 • Lunches en diners op bijzondere locaties
Inclusief
  – 2-daagse unieke bedrijfsreis
  – 4* hotel met uniek uitzicht op het Wad
  – Vervoer per snelle boot
  – Powerkiten en blokarten op strand
  – Lunches en diners op bijzondere locaties
Exclusief
  – BTW
  – uitgaven van persoonlijke
  aard zoals drankjes aan
  de bar.
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)