Bestemming: Nederland

Filter

Prijs

Incentivetype

Bestemming

Ready for take off? Bedrijfsuitje op Schiphol

Ooit met de gedachte gespeeld om piloot te worden? Vast wel. Een heleboel mensen willen meer weten van dit fascinerende beroep. Na een dagdeel vergaderen staat er een echte vliegles in een flight simulator op het programma. Ervaar wat het ultieme gevoel van vrijheid is. Een spectaculaire en leerzame belevenis. Met Schiphol naast de deur lijkt het allemaal nog veel echter! Alles voor een succesvol bedrijfsuitje.

pp 198,00

The Speed of Power, teamdag

Deze stoere, uitdagende en avontuurlijke incentive is niet voor watjes! Op volle kracht vooruit, wind in de haren en opspattend water… dat is de ultieme kick. Bewijs je kracht door je teamgenoten te overtroeven met behendige en creatieve oplossingen. Een uitdagend bedrijfsevenement waarbij alle remmen los gaan!

pp 155,00

Teambuilding: Sloepen Challenge!

Strijd om de overwinning in een echte SloepenChallenge! Scoor met je team zoveel mogelijk punten door het vervullen van opdrachten op de Loosdrechtse Plassen. Met dit hilarische personeelsuitje is goede sfeer en teambuilding gegarandeerd! Als afsluiting is er nog een heerlijke barbecue waarin alle belevenissen van de dag nog eens uitgebreid doorgenomen kunnen worden.

pp 170,00