• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Slaap lekker
Verblijf in het 5* Sainte Anne Resort & Spa dat midden in het Marine National Park ligt. Het resort is ruim opgezet met de comfortabel ingerichte villa’s, ieder met een eigen zonneterras, verspreid in een grote tuin.

Culinaire hoogstandjes
De maaltijden zijn van hoge tot zeer hoge kwaliteit en worden natuurlijk in een geweldige ambiance genoten. Zo zijn er bijvoorbeeld een gezellige beach BBQ met kampvuur , een formeel diner in het beste restaurant van het resort en een fishermen’s buffet.

Een must-do
Een snorkeltrip naar het rif is een must-do in het programma. Uitgerust met snorkel en flippers bezoeken jullie de schitterende onderwaterwereld van het National Marine Park.

En zen …
Een behandeling in de schitterende Spa van het resort: een Zen ervaring met vele kaarsjes, zachte muziek en… uitzicht op de jungle en klaterende waterpartijen!

Schitterende vergezichten
Hiking with a view: een spectaculaire en sportieve wandeling van een halve dag over steile bergpaadjes waarbij de deelnemers beloond worden met schitterende vergezichten. De wandeling eindigt bij Turtle Beach.

Tijd ter vrije besteding
Het programma biedt genoeg vrije tijd om de vele mogelijkheden tot watersporten, welness en andere activiteiten die het resort biedt te benutten. Denk daarbij aan duiken, zeilen, mountainbiken, diepzeevissen, tennissen, kajakken, massages, schoonheidsbehandelingen etcetera.

Meer informatie
Wil je écht je waardering voor je relaties, team of topmedewerkers laten blijken? Wij stellen graag een uitgewerkte offerte voor jullie op!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 5-daagse luxe incentivereis
 • vlucht via Parijs naar Mahé
 • verblijf in comfortabele villa’s van het exclusieve 5* Sainte Anne Resort & Spa
 • hiking tour, snorkelen
 • catamaran cruise
Inclusief:
  – vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachtingen
  – maaltijden
  – transfers
  – excursies.
Exclusief:
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – fooien
  – uitgaven van
  persoonlijke aard.
Optioneel:
  – Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)
  – Ontvangst met dans
  en gezang
  – Luchtballon safari
  – Rondvlucht met
  2-dekker vliegtuigje
  – Djembé workshop