Inspectiereis Rome, prachtige bestemming voor incentivereizen!

Rome is echt een geweldige bestemming voor een incentivereis! Dat werd me (opnieuw) duidelijk tijdens een inspectiebezoek afgelopen week. Met het hele bedrijf op rode Vespa’s een verrassende tour door de straten van Rome, over het St. Pietersplein en langs het Pantheon. ’s Avonds zelf pizza’s bakken tijdens een pizza-bak-workshop. Zeer goede basis voor een succesvol incentiveprogramma!

Het was echt al weer veel te lang geleden dat ik een bezoek bracht aan het adembenemend mooie Rome. Ik had recent het bekende Het Bernini Mysterie van Dan Brown gelezen en ik moet zeggen dat je dan toch anders tegen de stad aankijkt. Overal herken je dan de stijl van Bernini in de beelden op het St. Pietersplein, in het Pantheon en op het Piazza Navona. Het Castel Sant ‘Angelo dat hoog boven de Tiber opstijgt lijkt extra dreigend. En natuurlijk ben ik helemaal de mysterieuze Passetto gevolgd tot aan Vaticaanstad waar de Zwitserse Garde mij de verdere doorgang belette. Er is voor groepen een spannend rally concept ontwikkeld op basis van het boek.

Jaap Maarse