En toen kwam Corona…

Terwijl we februari 2020 nog alle zeilen bij moesten zetten om aan alle vraag te voldoen kwam de eerste helft van maart onze business helemaal, maar dan ook echt helemaal, tot stilstand. Van 120 km/u naar 0, alsof je tegen een betonnen muur aan rijdt. En dachten we eerst nog dat het niet langer dan tot de zomer zou duren, inmiddels kunnen we terugblikken op een heel jaar met Covid-19. Goed dat we dát in het begin nog niet wisten. Het woord BIZAR is vaak gevallen…

In het bestaan van Incentive Direct hebben we wel wat virussen voorbij zien komen: SARS, MERS en de Mexicaanse Griep waren de bekendste, maar die bleven gewoon in Azië en daar hadden we dus weinig last van. Daarom verontrustten de eerste berichten over een nieuw virus in China ons niet. Tótdat het virus los ging in Noord-Italië en niet veel later ook in Noord-Brabant.

Vastbesloten om ook deze crisis te overwinnen brachten we Doornroosje in slaap: de vaste lasten werden tot bijna 0 gereduceerd en we gingen ons geld verdienen met hele andere activiteiten, buiten onze branche. Twee weken geleden werd de schone slaapster weer wakker gekust: in korte tijd ontvingen we meer nieuwe aanvragen dan in het hele jaar daarvoor.

Uit contact met onze klanten blijkt dat iedereen verschrikkelijk graag weer op pad gaat, maar alleen als dat veilig kan natuurlijk. “We willen met het bedrijf vieren dat Corona voorbij is” is al een aantal keren gehoord. De doorlooptijd van een typisch event is circa een half jaar. Over die tijd is iedereen in Nederland en in Europa gevaccineerd en is Covid-19 ongetwijfeld onder controle. Al dan niet met behulp van sneltesten.

Je kan je niet voorstellen hoe graag we weer voor jullie aan de slag gaan. Kom maar op met die aanvragen!