Bestemming highlight: München

Personeelsreis München

München, de hoofdstad van het Duitse Beieren, staat vooral bekend om het wereldberoemde Oktoberfest. Deze bestemming biedt nog veel meer dan alleen bier, het biedt de ideale combinatie tussen cultuur, geschiedenis en gezelligheid. De perfecte combinatie voor een fantastische bedrijfsreis.

Personeelsreis MünchenBruisend stadsleven

De geschiedenis van deze stad strekt zich tot ver voor de Middeleeuwen. Het historische centrum van München straalt dit nog steeds uit met imposante gebouwen zoals het oude stadshuis, wat een mooi contrast geeft met het moderne stadsleven. De stad wordt nu gekenmerkt door trendy restaurants en cafés, bruisende markten en levendige parken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Viktualienmarkt, een markt met lokale producten en delicatessen. Een geliefde plek door toeristen en lokale mensen. Breng ook een bezoek aan het prachtige Englischer Garten, een van de grootste stadsparken in Europa. Daarnaast is München een cultureel centrum, met verschillende musea en kunsthallen. Ook heeft de stad goede uitgaansgelegenheden met tal van clubs en bars waar je kunt genieten van livemuziek tot in de vroege uren.

Personeelsreis MünchenLokale lekkernijen

Ondanks dat het Oktoberfest één keer per jaar wordt gevierd is er een gezellige biercultuur in de stad het hele jaar door. De lokale bierhallen en biergartens vormen een centraal onderdeel van München. Biergartens zijn openluchtbiertuinen waar iedereen samen kan komen om te genieten van vers getapt bier en gezelligheid. Proef hier de verschillende soorten bieren, samen met traditionele Beierse gerechten zoals Weisswurst, kartoffelsalt en Obatzda. Tijdens een tour door de stad kom je langs verschillende restaurants en cafés voor proeverijtjes. Daarnaast is het mogelijk één van de vele bierbrouwerijen te bezoeken. Neem een kijkje achter de schermen en proef de lekkerste bieren!

Personeelsreis MünchenOlympiapark

Oorspronkelijk gebouwd voor de Olympische Zomerspelen in 1972 staat het Olympiapark tegenwoordig bekend om de opvallende architectuur. Het dak van het stadion is transparant en wordt ondersteund door stalen kabels. Het gebouw heeft een innovatie en futuristische uitstraling. Tegenwoordig kun je het stadion bezoeken, inclusief een museum. Breng ook een bezoek aan de Olympiatoren, die op 291 meter hoogte een panoramisch uitzicht over München geeft.

Personeelsreis MünchenBMW

München is ook de geboortestad van Bayerische Motoren Werke, oftewel BMW. Dit motorenmerk is hier na de eerste wereldoorlog opgericht en heeft sindsdien een lange geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgangen in de auto industrie. Naast het hoofdkantoor heeft München ook het BMW museum, waar je naast de geschiedenis ook een aantal luxe auto’s kunt bewonderen.

München biedt nog veel meer! Neem contact op voor de mogelijkheden voor jou en je team voor een spectaculaire personeelsreis naar München.