• Beschrijving
  • Inclusief/exclusief

Skutsjesilen met een teamuitje Friesland. Gezellig en actief!
Skûtsjesilen zijn de Friese zeilwedstrijden met skûtsjes, een middag vol actie en avontuur!

Programma

We beginnen de dag met het vervoer naar Friesland! Bij aankomst staat er heerlijk warme koffie en oranjekoek klaar om de nodige energie te verzamelen voor het programma! We gaan Skutsjesilen! Als iedereen aan boord is vertrekt het skûtsje zeilend richting het wedstrijdveld. De schipper zal tijdens het zeilen vertellen over het skûtsjesilen.

Tijd voor de wedstrijd!

We meren aan bij het wedstrijdgebied. Hier genieten we van een uitgebreide lunch op het schip. Waarna we gaan beginnen aan de bloedstollende wedstrijd!
Nadat de wedstrijd voorbij is gaan we nog lekker met z'n alle haring happen en genieten van een glaasje korenwijn om de adrenaline wat te temmen.

Boot

We varen op de skûtsjes de “Alve Stêden” (max. 20 gasten) en de “Hoop op Zegen” (max. 25 gasten). Deze boten kunnen zowel apart als samen geboekt worden. Dit arrangement is ook geschikt om in de ochtend een meeting te laten plaatsvinden in het ruim van het skûtsje. Hiervoor is op aanvraag een whiteboard/flipover aanwezig.

Geintresseerd in het teamuitje Friesland? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders?

We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!<

Algemeen

Jaarlijks betwisten fanatieke schippers elkaar met hun stoere bemanningen in ranke skûtsjes. Deze speciaal geprepareerde tjalken zijn van origine oude zeilvrachtschepen die enorme zeilkwaliteiten hebben gekregen. Er bestaan twee competities. De SKS krijgt de meeste aandacht in de media en is dus ook de bekendste. De deelnemers moeten aan strenge traditionele criteria voldoen. Daarnaast zijn er de IFKS (Open Friese) kampioenschappen. Alle wedstrijden voor beide competities vinden plaats op de Friese meren en het IJsselmeer.

Inclusief Programma zoals omschreven incl.:
  • Huur skûtsje
  • Lunch en hapjes
  • Drankjes
Exclusief
  • BTW
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien
Optioneel Reisbegeleiding (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)