• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Exotisch, intrigerend en adembenemend’ zijn wellicht de beste woorden om een verblijf in de metropool Istanbul te omschrijven. Deze stad vol tegenstellingen ligt letterlijk op de grens van ‘east meets west’.

Welkom in Istanbul
Meteen na aankomst kunnen de gasten de stad “ondergaan” tijdens een gezellige en boeiende stadwandeling. Er is geen betere manier om kennis te maken met Istanbul!

Hilarische bazaar rally
Op zeer creatieve wijze bezoekt de groep de Grote Bazaar. In teams moet er stevig in het Turks en met handen en voeten worden onderhandeld. Een uitdagende activiteit die tot vele hilarische momenten zal leiden!

Traditionele boten, prachtige baaien en overheerlijke gerechten
Op een eigen traditionele Turkse boot geniet de groep van de exotische skyline van de stad Istanbul tijdens een tocht over de Bosporus. Onderweg wordt er in een prachtige baai geluncht. Aan boord een luxueus buffet bereid met verse lokale gerechten.

Niet te missen
Een bezoek aan Istanbul is niet compleet zonder een bezoek aan de oudste authentieke Turkse hamam van de stad. Let wel: vrouwen en mannen baden niet in dezelfde ruimtes! De hamam is een keuze-onderdeel.

Tijd ter vrije besteding
Tijdens deze reis is er voldoende tijd beschikbaar ter vrije besteding. Een prima gelegenheid om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de Blauwe Moskee, het Topkapi Paleis of het museum van de Hagia Sophia.

Meer informatie?
Wil je samen met je collega’s drie dagen ondergedompeld worden in deze mystieke stad? Vraag dan eenvoudig de offerte aan via deze pagina. Je ontvangt deze met een uitgebreide programmaomschrijving.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3 daagse incentivereis
 • rechtstreekse vlucht
 • 4* hotel in het centrum
 • stadswandeling
 • bezoek aan de Grote Bazaar
 • boottocht over de Bosporus
 • bezoek aan Turks badhuis
Inclusief
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 4* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)