• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
‘Exotisch, intrigerend en adembenemend’ zijn wellicht de beste woorden om een verblijf in de metropool Istanbul te omschrijven. Deze stad vol tegenstellingen ligt letterlijk op de grens van ‘east meets west’.

Slaap lekker
De deelnemers aan deze 4-daagse incentivereis naar Istanbul zullen overnachten in een excellent 5-sterren hotel. Op gemakkelijke wijze ga je samen met je gasten genieten van een gezonde portie cultuur, teambuilding, ontspanning en exclusiviteit.

Highlights van Istanbul
Het centrum van Istanbul wordt onder begeleiding van een gids verkend. De gids zal de meest bijzondere highlights van de stad laten zien. Onder andere de Hippodroom, de Blauwe Moskee en het Topkapi Paleis zijn deel van de tour. Ook wordt er een deel van de dag gewijd aan de Grote Bazar.

Bijzondere ervaring
In een imponerende colonne klassieke auto’s brengt deze incentive jullie via een fraaie route door de stad naar de Byzantijnse cisternen. Deze onderaardse cisternen waren de belangrijkste waterreservoirs van het Topkapi Palace tijdens de Ottomaanse periode. Tijdens dit bezoek zal een muzikaal bezoek jullie ongetwijfeld versteld doen staan.

De gasten worden door het Dolmabahce paleis geleid. Dit paleis was de laatste residentie van de Ottomaanse sultans en staat bekend om haar uitbundige decoratie.

Typische, prachtige gullet
Een middag wordt doorgebracht aan boord van een prachtige gullet. Vanaf het water biedt Istanbul een buitengewoon mooi uitzicht! De gasten gaan aan de Aziatische zijde van de rivier van boord voor een bezoek aan de Kadikoy markt, een groot kleur- en geurparadijs.

Onder begeleiding van een gids bezoeken uw gasten de beroemde Hagia Sophia. Het gebouw dat ooit een kerk was en later dienst is gaan doen als moskee is goed bewaard gebleven en is nu één van de trekpleisters van Istanbul.

Culinair een feestje
Culinair is deze incentive een waar feest. Een diner vindt plaats in een restaurant met een adembenemend uitzicht over de metropool. Er wordt vorstelijk geluncht in een restaurant met uitzicht op de Zee van Marmara. Een ander diner vindt plaats in een restaurant met subliem uitzicht over de Bosporus. En onderweg op de gullet wordt er in een mooie baai een luxueus buffet bereid met verse lokale gerechten. Ook wordt er gedineerd in een trendy restaurant aan de oever van de Bosporus. Het afscheidsdiner bestaat uit gerechten van zowel de Turkse als Franse keuken. Vóór het vertrek naar de luchthaven wordt de incentive op gepaste wijze afgesloten met een traditionele kebab lunch.

Zijn jullie er klaar voor?
Is jullie team klaar voor deze adembenemende incentive reis naar Istanbul? Boek dit sprookjes-arrangement snel en gemakkelijk! Vraag snel een offerte aan!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

  – 4- daagse incentivetrip
  – rechtstreekse vlucht
  – gunstig gelegen 5 * hotel
  – stadstocht met oldtimers langs alle culturele highlights
  – boottocht in een klassieke gullet
  – culinair Turks genieten
Inclusief:
  Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 5* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief:
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)