• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Eerst Napels zien en dan sterven, luidt het alom bekende spreekwoord. De stad biedt prachtige panorama’s over de zee, de Vesuvius en Capri. Ervaar na aankomst het Mediterrane temperament van het zuiden, met alle typisch Italiaanse “hustle en bustle”. Na een heerlijke koffiestop en kleine wandeling door het levendige stadshart van Napels gaat men per ferry naar Sorrento, gelegen op het prachtige schiereiland Penisola Sorrentina.

Beautiful Sorrento
Sorrento staat bekend als één van de meest romantische plaatsen van Zuid-Italië. ’s Avonds geniet men, zittend onder de hangende citroenen, van traditionele Italiaanse gerechten in één van de beste restaurants van Sorrento. Na het diner is het heerlijk dwalen door de kleine winkelstraatjes met gezellige barretjes, winkeltjes en leuke terrassen.

Pizza op Capri
De volgende ochtend vertrekt men per ferry naar het mondaine en beroemde eilandje Capri, het Saint Tropez van Italië! Na aankomst in de haven staan de cabriotaxi’s al te wachten voor een verkenningstocht over het eiland. Optioneel kunnen er mooie houten sloepen geregeld worden voor een tocht rond het eiland en naar de beroemde Blue Grotto. Na de lunch in het gezellige dorpje Capri kan men nog even gezellig ronddwalen in het stadje. ’s Avonds staat een culinaire uitdaging op het programma… zelf pizza’s en mozzarella maken! Dit gebeurt in een prachtige Italiaanse Agriturismo tussen oude olijf- en citroenbomen met een geweldig uitzicht op de Amalfi kust.

Historisch Pompeï
Op de laatste ochtend wordt nog een bezoek gebracht aan Pompeï. In 79 voor Christus werd Pompeï bedolven door een uitbarsting van de Vesuvius, waardoor alles eeuwen werd begraven, maar daardoor ook uniek geconserveerd. Straten, winkels, villa’s, badhuizen zijn allemaal nog intact, ook met heldere fresco’s en mozaïeken. Na de afscheidslunch in Pompeï volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Amsterdam of Eindhoven.

Op zoek naar iets anders?
In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse top incentivereis
 • Rechtstreekse vlucht
 • Verblijf in 4* hotel in Sorrento
 • Pizza workshop in Italiaanse boerderij
 • Shine & Cruise Cabrio rit op Capri
 • Cultuur opsnuiven in Pompeï
Inclusief
Programma zoals
omschreven incl.:
  – vlucht
  – 2 overnachtingen
  in 4* hotel
  – alle maaltijden
  – drankjes bij de maaltijden
  – transfers
  – professionele
  begeleiding
Exclusief
  – BTW
  – uitgaven van
  persoonlijke aard
  – overige drankjes
  – reis- en/of
  annuleringsverzekering
Optioneel
  – Lotto game with lunch in
  Napels
  – Going Down
  Underground tour in
  Napels
  – Sloepentocht rond Capri
  – Bezoek Blue Grotto op
  Capri
  – Scootertocht naar
  Positane aan de
  Amalfi kust