• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Overal waar je maar staat en gaat in Athene zie je de rijke geschiedenis van de stad herleven. Het tegenwoordige Athene is een moderne stad met een romantische setting. Modern, audenthiek en een bruizend nachtleven wisselen elkaar af in altijd levendige Athene! Tijdens deze zeer luxe 4-daagse incentivereis naar Griekenland zullen de deelnemers overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in een natuurlijke omgeving.

Verrassing!
De gasten zullen bij zowel bij aankomst, als op de terugweg naar het vliegveld naar huis, verrast worden door een stoet limousines die het gezelschap zal vervoeren.

Geschiedenis, cultuur en het echte Athene
De reis staat in het teken van de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. De gasten zien de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek, de imposante Acropolis en het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste officiele Olympische spelen plaatsvonden. en Syntagmaplein. Ook Syntagmaplein wordt bezocht. Het plein ligt tegenover het parlementsgebouw met het monument van de onbekende soldaat.

Relaxte boottocht
De gasten worden naar Piraeus gebracht, al sinds de oudheid de haven van Athene. Hier gaan ze aan boord van een luxe motorjacht voor een heerlijke dag op het water. Gedurende de hele tocht is er een open bar van waaruit bier, wijn, frisdrank, vruchtensap en koffie geserveerd wordt. Op zo’n anderhalf uur varen van Athene liggen Aegina, Poros en Hydra, Saronische eilanden. De gasten bezoeken twee van deze eilanden met zandstranden, prachtige vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Een hele bijzondere avond
Terug in de hotelkamer treffen de gasten een uitnodiging voor een Griekse avond aan met bijpassende Griekse toga! Er staat ze een hele bijzondere avond te wachten!

Culinair genieten
Op culinair gebied zal er voor de gasten niets ontbreken. Geurige gerechten strelen de smaakpapillen en de fonkelende glazen worden gevuld met zalige wijnen. De locaties zijn veelal op de mooiste plekjes aan het water en het voedsel wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten.

De laatste dinerlocatie wordt omgetoverd tot het Orakel van Delphi, prachtig verlicht met fakkels. Van heinde en verre kwam men vroeger naar Delphi om het orakel te raadplegen. Nu mogen de gasten al hun dringende vragen voorleggen aan de Pythia.

Er zijn tijdens deze incentivereis voldoende mogelijkheden om door het pittoreske Pláka te dwalen of te gaan stappen in het bruisende Athene.

Overtuigd?
Vraag snel een offerte aan!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 4-daagse incentivereis
 • Overnachting in 5* hotel
 • Rechtstreekse vlucht
 • Tour langs de mooiste bezienswaardigheden
 • Bootcruise
 • Sprookjesachtig wonderdiner
 • Culturele thema avond
Inclusief:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 5* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief:
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel:
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)