Meer over personeelsreizen

Tijd voor waardering met een personeelsreis voor alle medewerkers. Wil je ook je medewerkers trakteren op een bijzonder bedrijfsuitje naar het buitenland? België, IJsland, Malta, Hongarije, Turkije, Spanje, Lapland, Griekenland, Amerika of… Bekijk gauw ons veelzijdige aanbod aan arrangementen voor professionele bedrijfsuitjes naar het buitenland. Goedkope arrangementen tegen aantrekkelijke prijzen vind je bij Incentive Direct!

Bekijk nu ons ruime aanbod personeelsreizen naar de allerleukste bestemmingen in binnen- en buitenland.

Personeelsreizen binnen en buiten Europa
Bij Incentive Direct ben je aan het juiste adres voor de leukste internationale bedrijfsuitjes. We hebben interessante arrangementen zowel binnen als buiten Europa op de website staan. Als je de richting aangeeft dan stellen wij voor jou vervolgens het bedrijfsuitje naar het buitenland op maat samen.

Personeelsreizen naar het buitenland?

Voor de volgende bestemmingen kun je bij ons terecht:

Europa

Buiten Europa

Topreis, topkwaliteit
Incentive Direct is bij dezelfde hoge kwaliteit, goedkoper dan andere aanbieders van bedrijfsuitjes naar het buitenland. Hoe dat kan? Bij ons hoef je niet te betalen voor zaken waaraan misschien geen behoefte bestaat. De leukste bedrijfsuitjes op maat tegen de beste prijs boekt u bij Incentive Direct!

Naar arrangementen met de mooiste personeelsreizen