Bedrijfsweekend naar het buitenland

Jouw medewerkers hebben een jaar lang hard gewerkt met mooie resultaten. Tijd voor waardering met een bedrijfsweekend naar het buitenland! Italië, Slovenië, IJsland, Malta, Portugal, Marokko, Amerika of… Bekijk snel ons overzichtelijke aanbod aan arrangementen voor professionele bedrijfsweekenden naar het buitenland want de meest aantrekkelijk geprijsde bedrijfsweekendjes vind je bij Incentive Direct!

Wil je wat beters dan steengrillen, bowlen of boerengolf?
Bekijk nu ons ruime aanbod arrangementen voor een bedrijfsweekendje naar het buitenland.

Bedrijfsweekendjes binnen en buiten Nederland
Bij Incentive Direct ben je aan het juiste adres voor het leukste weekendje met de baas naar het buitenland. We hebben ruime ervaring in het organiseren van de leukste bedrijfsweekenden en maken ook voor jullie bedrijf graag een bedrijfsweekeinde naar het buitenland geheel op maat!

Bedrijfsweekend naar het buitenland?
Klik hier voor bewezen succesvolle en spectaculaire bedrijfsweekendjes

Voor de volgende soorten bedrijfsweekenden kunt u bij ons terecht:

Laat je inspireren door één van onze vele bestemmingen:

Topreis, topkwaliteit
Je wilt niets teveel betalen maar wel een goede kwaliteit. Incentive Direct is bij dezelfde hoge kwaliteit, goedkoper dan andere aanbieders van bedrijfsweekendjes naar het buitenland. Hoe dat kan? Bij ons betaal je niet voor zaken waaraan je geen behoefte hebt. Bovendien hoef je bij onze standaard arrangementen geen ontwikkelingskosten te betalen. De leukste bedrijfstripjes tegen de beste prijs boek je bij Incentive Direct!

Boeken van een bedrijfsweekend bij Incentive Direct
Het boeken van een bedrijfsweekend is eenvoudig. Met een paar clicks selecteer je de reis van jouw gading. In minder dan vijf minuten vraag je vervolgens een offerte aan. Je ontvangt daarna z.s.m. de offerte per mail. Samen met het uitgebreide programma van jouw bedrijfsweekendje naar het buitenland.

Naar bedrijfsweekendjes  naar het buitenland