Bedrijfsreis naar het buitenland

Wil jij je medewerkers stimuleren door middel van een succesvolle bedrijfsreis naar het buitenland? Of heb je een andere speciale reden om uw personeel in het zonnetje te zetten? Incentive Direct biedt meer dan tachtig prachtige voorbeeld arrangementen voor bedrijfsreizen aan. Van dichtbij huis tot aan de andere kant van de wereld. Bekijk gauw ons veelzijdige aanbod en vind gegarandeerd de ultieme bedrijfsreis naar het buitenland!

Het mystieke Oosten… Inspanning & Ontspanning in de Ardennen… The Big Apple…
Bekijk nu ons ruime aanbod voor (buitenlandse) afdelingsuitjes!

Bedrijfsreizen binnen en buiten Europa

Bij Incentive Direct ben je aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsreis naar het buitenland. We hebben een keur aan voorbeeld arrangementen voor reizen binnen en buiten Europa.

Klik hier voor talloze fraaie voorbeelden
van een bedrijfsreis naar het buitenland

Bij ons boek je voor de volgende bestemmingen een bedrijfsreis naar het buitenland:

Europa

Buiten Europa

Compleet van A tot Z

De arrangementen voor een bedrijfsreis naar het buitenland zijn van begin tot eind compleet. Rechtstreekse vluchten, luchthavenbelastingen, alle transfers, gids, activiteiten, maaltijden, alles is bij de prijs inbegrepen (tenzij anders vermeld). Soms hebben de deelnemers een dagdeel om vrij te besteden of gaat men na het officiële programma op eigen gelegenheid op stap. Dan zijn de uitgaven natuurlijk wel voor eigen rekening.

De kwaliteit

Incentive Direct is bij dezelfde hoge kwaliteit, goedkoper dan anderen. Je hoeft niet te betalen voor zaken waaraan misschien geen behoefte bestaat. Kwalitatief hoogwaardige afdelingsuitjes tegen een scherpe prijs boek je bij Incentive Direct. Snel en simpel!

Naar arrangementen bedrijfsreis naar het buitenland