Vergaderen buitenland

Wil je vergaderen in het buitenland? Overleggen in een geheel andere, inspirerende, omgeving dan je normaal gewend bent? Wil jij je personeel of relaties prikkelen tot anders denken? En het nuttige met het aangename combineren? Incentive Direct heeft veelzijdige maatwerk arrangementen voor vergaderen in het buitenland. Bekijk nu ons aanbod om te vergaderen in het buitenland!

Compleet arrangement
Onze arrangementen met inspiratie voor vergaderen in het buitenland zijn compleet van Aperitiefje tot Zaal. Je hebt dus nergens omkijken naar, alles wordt voor je geregeld. Een arrangement voor vergaderen in het buitenland bestaat uit: rechtstreekse vlucht inclusief luchthavenbelastingen, transfer, maaltijden met drankarrangement, gids en activiteiten (tenzij anders vermeld).

Unieke locaties
Via Incentive Direct kun je met alle gemak uw vergadering binnen en buiten Europa beleggen. Onze locaties voor vergaderen in het buitenland zijn stuk voor stuk inspiratievol, sfeervol en uniek:

Boeken bij Incentive Direct
Vergaderen in het buitenland is met Incentive Direct zeer eenvoudig. Wij regelen alles voor jou zodat je dus nergens meer omkijken naar hebt!