House of Talents personeelsreizen

(DEZE PAGINA IS NIET NAVIGEERBAAR EN ALLEEN TE BEREIKEN VIA DE DEEPLINK)

Ook op zoek naar een leuk personeelsuitje? Hebben jullie wat te vieren? Voorkom stress. Wij helpen ook jullie graag met het organiseren. Lees hieronder over de reizen van Whitehorses en Data Talents.

Data Talents: Gent 2023

Data Talents ging afgelopen september naar Gent voor een gezellige personeelsreis!

Vanaf het kantoor in Utrecht vertrok de bus richting Gent en na 2,5 uur stapte iedereen uit voor een leuke outdoor escape room. Gewapend met een iPad en action pack gingen de teams aan de slag met de opdrachten om zo de raadsels op te lossen. Na deze spannende middag werd de reis vervolgd richting het hotel om in te checken en op te frissen. De diner locatie lag in het historische centrum van Gent, waar iedereen een heerlijk 3-gangendiner voorgeschoteld kreeg. Na het hoofdgerecht begon de pubquiz die zorgde voor een gezellige avond!

Dag twee begon met het verkennen van de stad tijdens een cityhunt waar de deelnemers leuke opdrachten hebben gedaan. Deze hunt werd gecombineerd met een street art tour, waar de stad vol mee staat! Na een gezamenlijke lunch was er vrije tijd om de stad zelf te gaan verkennen. Aan het eind van de middag stapten de deelnemers in een Gentse aperitiefboot waar hapjes en drankjes klaarstonden. Vanaf de boot was er een uniek uitzicht over de stad. De laatste avond heeft de groep heerlijke gedineerd in het centrum en werd er een laatste proost gehouden.

De volgende ochtend stond de bus weer klaar om iedereen terug naar Utrecht te brengen! Na het ontbijt stapte iedereen in de bus, een mooie rit om even bij te komen van het weekend.

Whitehorses: Algarve 2022

Vanaf Eindhoven vloog Whitehorses naar Portugal voor een prachtige reis naar de Algarve. De groep verbleef in prachtige villa’s op een prachtige locatie.

Bij aankomst in Faro begon de groep met een tour door het historische centrum met een koffiestop bij een rooftop bar. Na zo’n drukke ochtend was een lunch ook zeker welkom! Na een overheerlijke lunch hervatte het programma zich met een wijnproeverij. In de avond bracht de groep een gezelige avond door in het restaurant waar er een fado optreden was, een traditioneel Portugese avond!

De volgende dag startte de groep met een stoere jeeptour om de Algarve te gaan ontdekken. Onderweg hebben ze de prachtige landschappen van Portugal bewonderd en reden ze langs schattige dorpjes zoals Monchique. Hier was dan ook de lunchlocatie, een lunch vol gezelligheid in een bergdorpje. Het restaurant van deze avond lag aan het strand, een prachtige locatie!

Vóórdat de groep het vliegtuig in stapte was er nog een fantastische catamarancruise in de ochtend. Tijdens deze cruise vaarden ze langs prachtige stranden en naar de beroemde Benagil grotten. Onderweg waren er stops voor een verfrissende duik of om te gaan snorkelen. Een prachtig einde van deze bijzondere reis!

Whitehorses: Budapest 2016

Een aantal jaar geleden is Whitehorses op personeelsreis naar Budapest gegaan waar ze een prachtig programma hebben gevolgd!

Na de aankomst in Budapest begon het programma met een traditioneel Hongaars diner. Na het diner kon de groep op eigen gelegenheid de rommelkroegen van de Kazincy straat gaan verkennen.

Dag 2 was een druk maar mooi programma met een trabantenrally door de Domony vallei. Onderweg reden ze langs de unieke Hongaarse landschappen en moesten ze leuke opdrachten doen en vragen beantwoorden! De lunch werd gehouden bij een originele boerderij, waar de deelnemers ook een paardenshow hebben gezien. Hierna was het tijd om terug naar de stad te keren waar iedereen op eigen gelegenheid de stad kon ontdekken. Het einde van de middag stond er weer een bus klaar voor een transfer naar een Hongaars wijnhuis voor een overheerlijke wijn proeverij. Het diner op de laatste avond werd in het stadscentrum gehouden in het prachtige Callas restaurant. De elegante sfeer van dit restaurant was perfect voor een laatste proost op deze personeelsreis.

De laatste ochtend in Budapest was er een stadstour om de bezienswaardigheden en de minder ontdekte parels van de stad samen met bewonderen.

Personeelsreis Budapest