Bestemming highlight: Athene

Incentivereis Athene

Teambuilding en het creëren van een positieve sfeer op de werkvloer zijn een van de belangrijkste aspecten voor elk bedrijf. Personeelsreizen kunnen hier een grote rol in spelen. Het biedt een effectieve manier om elkaar op een informele manier te leren kennen en de banden te versterken. Inspirerende en prachtige bestemmingen zoals Athene zijn hier perfect voor. Deze stad is vooral bekend om haar rijke geschiedenis, waarvan je nog delen terugziet wanneer je door de stad wandelt. Tegenwoordig is Athene ook een bruisend centrum met hippe cafés, nachtclubs en biedt het genoeg mogelijkheden tot actie en avontuur!

Incentivereis AtheneWaarom Athene?

De hoofdstad van Griekenland heeft eeuwenlang gediend als een locatie voor teambuilding en leiderschapsreizen. De geschiedenis zit vol prachtige verhalen vol moed, visie en samenwerking. Ook is de stad vernoemd naar de Griekse godin Athene, de godin van de Wijsheid. Deze historische betekenissen zullen je inspireren om het teamverband te versterken.

Incentivereis AtheneImposante bezienswaardigheden

Stap, op z’n Hollands, op de fiets om deze bijzondere stad te verkennen. Een gids neemt jullie mee langs onder andere de prachtige Academie van Athene met beelden van de goden Apollo en Athena. Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht aan het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste Olympische spelen werden gehouden en bewonderen jullie de imposante Acropolis.

Incentivereis AtheneMediterrane eilanden

Maak een prachtige cruise op een houten schip naar het nabijgelegen eiland Aegina. Naast cruisen kunnen jullie ook het heldere water op per water ski en banaan. Verken dit bijzondere juweeltje die een lange en fascinerende geschiedenis heeft. In de oudheid was dit eiland namelijk een rivaal van Athene en speelde het een belangrijke rol in verschillende historische gebeurtenissen. Tegenwoordig staat Aegina vooral belend om haar olijfgaarden, citrusboomgaarden, pistachenoten en verse vis. Het eiland biedt ook genoeg mogelijkheden voor een relaxte wijnproeverij inclusief een picknick lunch.

Olympische erfenis

Zoals hierboven gezegd is Athene de geboortestad van de Olympische Spelen. De stad heeft een aantal beroemde sportfaciliteiten en biedt genoeg leuke locaties voor een eigen Olympische Spelen of een Pentatlon. Genoeg mogelijkheden voor hilarische teambuildingactiviteiten.

Incentivereis AtheneJeeptour door de Griekse Riviera

Ontdek het binnenland van Griekenland tijdens een dagje uit het drukke stadscentrum. Per jeeps rijden jullie naar de Griekse Riviera, een off-road tour door een nationaal park en langs de schitterende kustlijn. Onderweg stoppen jullie voor verschillende proeverijen en voor de tempel van Poseidon. Geniet van een dag vol prachtige uitzichten, heerlijk eten en de frisse wind door je haren.

Uiteraard biedt Athene nog veel meer leuke activiteiten voor een fantastische personeelsreis. Denk aan bijvoorbeeld een privé feest, stadsrally, gastronomische stadstour of een vergaderarrangement. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee!