• Beschrijving
  • Inclusief/exclusief

Discover Dublin groepsreis

Dublin wordt door de rivier de Liffey in tweeën verdeeld. Het noordelijke deel is een volksbuurt en het zuidelijke deel is het toeristische Dublin, met Victoriaanse gebouwen, musea, winkelstraten en regeringsgebouwen. Dublin is ook de stad van de pubs, daar spelen ze ouderwetse Ierse liedjes! Drink eens het bekende donkerbruine Guinness-bier dat ze zonder schuim drinken. Als je Dublin ziet, ben je meteen verliefd. Kies voor onze Dublin groepsreis dus!

Hilarische Treasure hunt
We delen de groep in teams voor een speurtocht. Aan de hand van aanwijzingen en grappige vragen maak je kennis met de stad. Het voornaamste doel tijdens tocht is: veel plezier maken!

Muzikale kroegentocht
Er wordt een bezoek gebracht aan de Musical Pub Crawl, de perfecte manier om de muzikale talenten van de Ieren beter te leren kennen. Je volgt een groepje muzikanten van de ene naar de andere pub. Overal spelen ze een typisch Iers lied of stuk muziek en natuurlijk wordt er ook een drankje of 2 geschonken.

Keltische spelen
We brengen een bezoek gebracht aan een Keltische boerderij. Je wordt verwelkomt door stoere instructeurs in sportieve outfits, onder het genot van koffie of thee met traditionele heerlijke scones. we verdelen de teams voor de Keltische spelen, oude Ierse spelen en boerderij activiteiten, zoals touwtrekken, hooibaal rollen of hoefijzer werpen. Als resultaat krijgt de winnaar een prijsje waarna we met de groep van een heerlijke picknicklunch genieten.

Proost!
De deelnemers brengen een bezoek aan het Guinness Storehouse. Het elf verdiepingen tellende Guinness Storehouse is eigenlijk geen museum. Het is eerder een expositie van vakmanschap en kunst, waarbij eigentijds design de leidraad vormt. Het gebouw alleen is al een bezienswaardigheid. Neem nu de entree in de vorm van een groot bierglas. Hoe gaaf is dat?

Ierse avond
Je dineert in een met rieten dak bedekte pub, aan de voet van de bergen van Dublin. Aan lange banken met tafels en op het podium zorgen entertainers voor een traditionele Ierse avond. Waarbij de gasten uit volle borst mee zullen zingen en een en dansje kunnen wagen. Als resultaat hebben we een memorabele avond!

Naast het programma is er voldoende tijd over voor het nachtleven of te shoppen.

Offerte aanvragen?
Wil jij met je collega’s naar onze Dublin groepsreis? Je wordt op royale wijze getrakteerd en het zal memorabel zijn! Via het offerteformulier kun je gemakkelijk een offerte aanvragen met uitgebreid programma, compleet naar wens!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

  • 3-daagse incentivereis
  • Rechtstreekse vlucht
  • 4* hotel
  • Speciale speurtocht
  • Keltische spelen
  • Ierse feestavond
  • Bezoek aan de Guinness Storehouse
Inclusief:

– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden

Exclusief:
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke
aard.
Optioneel:
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)