• Beschrijving
  • Inclusief/exclusief
Dublin wordt door de rivier de Liffey in tweeën verdeeld. Het noordelijke deel is een volksbuurt en het zuidelijke deel is het toeristische Dublin, met Victoriaanse gebouwen, musea, winkelstraten en regeringsgebouwen. Dublin is ook de stad van de pubs, waar oude Ierse songs worden gedraaid. Drink eens het bekende donkerbruine Guinness-bier dat zonder schuim wordt geschonken. Als je Dublin hebt gezien ben je meteen verliefd!

De deelnemers aan deze 3-daagse incentivereis naar Dublin zullen overnachten in een uitstekend 4-sterrenhotel in het centrum van Dublin.

Hilarische Treasure hunt
De groep wordt opgedeeld in teams voor een speurtocht. Aan de hand van aanwijzigen en grappige vragen maken de gasten kennis met de stad. Het voornaamste doel tijdens tocht is: veel plezier maken!

Muzikale kroegentocht
Er wordt een bezoek gebracht aan de Musical Pub Crawl, de perfecte manier om de muzikale talenten van de Ieren beter te leren kennen. De gasten volgen een groepje muzikanten van de ene naar de andere pub. Overal wordt een typisch Iers lied of stuk muziek ten gehore gebracht en natuurlijk kan er genoten worden van een smakelijk Iers drankje.

Keltische spelen
Ook wordt er een bezoek gebracht aan een keltische boerderij. Deze kijkt uit op de Glenealy Vallei en het Carrick bos. De gasten welkom geheten door stoere instructeurs in sportieve outfits, onder het genot van koffie of thee met tradionele scones. De groep wordt in teams verdeeld voor Keltische spelen, oude Ierse spelen en boerderij activiteiten, zoals touwtrekken, hooibaal rollen of hoefijzer werpen. Tijdens een picknick lunch wordt bekend gemaakt welk Keltisch team de overwinning heeft behaald!

Proost!
De deelnemers brengen een bezoek aan het Guinness Storehouse. Het elf verdiepingen tellende Guinness Storehouse is eigenlijk geen museum. Het is eerder een expositie van vakmanschap en kunst, waarbij eigentijds design de leidraad vormt. Het gebouw opzich is al een bezienswaardheid. Neem nu de entree in de vorm van een groot bierglas. De gasten maken kennis met de ingrediënten, de uitvinder en alle stadia van het brouwproces.

Naast het programma is er voldoende tijd over voor het nachtleven of te shoppen.

Culinaire hoogstandjes
Culinair worden de deelnemers verwend. Zo dineren de gasten bijvoorbeeld in een grote, met rietendak bedekte pub, aan de voet van de bergen van Dublin. Aan lange banken met tafels en op het podium zorgen entertainers voor een traditionele Ierse avond. Waarbij de gasten uit volle borst mee zullen zingen en een en dansje kunnen wagen.

Offerte aanvragen?
Wil je in Ierland met je collega’s op inspirerende wijze deze incentive beleven? De gasten wordt op royale wijze getrakteerd! Via het offerteformulier kun je gemakkelijk een offerte aanvragen met uitgebreid programma, compleet naar wens!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

  • 3-daagse incentivereis
  • rechtstreekse vlucht
  • 4* hotel
  • Speciale speurtocht
  • Keltische spelen
  • Ierse feestavond
  • Bezoek aan de Guinness Storehouse
Inclusief:

– rechtstreekse vlucht
– belastingen en heffingen
– overnachting in 4* hotel
– maaltijden
– transfers
– gids
– entreegelden

Exclusief:
– drankjes
– reis/bagageverzekering
– annuleringsverzekering
– uitgaven van persoonlijke
aard.
Optioneel:
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)