Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen

Uw 3 zekerheden


Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Veel gestelde vragen

Wat zijn incentives?

Een incentive is een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde (veelal zakelijke) doelstelling behaald is. Meer specifiek wordt hier vaak een incentivereis bedoeld: een beloningsreis dus. In de praktijk echter wordt de term incentivereis gebruikt voor iedere groepsreis met een zakelijke groep deelnemers. Te denken valt aan een personeelsreis, een motivatiereis, een jubileumreis, een relatiereis et cetera. Wij hanteren deze laatste (zeer ruime) definitie. 

top∧


Ik zie een leuk arrangement maar ik wil het graag anders. Kan dat?

De voorbeeld arrangementen op onze website dienen ter inspiratie. Nadat we samen de briefing zijn doorgelopen werken we een offerte uit, helemaal op maat. Er is geen briefing hetzelfde, dus er zijn ook geen 2 incentivereizen hetzelfde.

top∧


Waarom zou ik reisbegeleiding willen?

Bij de Incentive Direct arrangementen zit standaard een lokale gids, een host(ess) of een ander aanspreekpunt. Daarnaast kan het wenselijk zijn in geval van een incentivereis een zogenaamde tourmanager mee te nemen. Die ontvangt de groep al op op de luchthaven en reist mee op de vlucht. Mochten er zich problemen van welke aard dan ook voordoen dan zal de tourmanager die met alle ervaring het beste kunnen oplossen. Zodanig dat jij, en zeker de andere gasten, daar zo min mogelijk van merken. Bij groepen groter dan 30 deelnemers wordt reisbegeleiding aanbevolen!

top∧


Welke informatie moet ik hebben voordat ik een offerte aanvraag?

Beschikbaarheid en prijs van vlucht en accommodatie zijn sterk afhankelijk van datum, aantal gasten en de verdeling éénpersoons- en tweepersoonskamers. Een zinvolle offerte kan dus alleen opgesteld worden als over deze 3 zaken redelijke duidelijkheid bestaat.

top∧


Waar moet ik op letten bij de keuze voor een bepaald arrangement?

Kijkt u vooral goed naar de leeftijdsopbouw en de interesses van uw gásten. Te vaak wordt teveel gekeken naar de eigen wensen, u zou de eerste niet zijn die in deze valkuil trapt!

Kijkt u verder ook naar het seizoen, niet elk programma is gedurende het gehele jaar een goede keus. Wij hebben dit ook zoveel mogelijk proberen aan te geven bij de omschrijving.

Tenslotte is het goed om aandacht te geven aan de doelstelling van uw arrangement. Is uw doelstelling bijvoorbeeld teambuilding dan kan u met de aanwezige zoekfunctie alle arrangementen selecteren waarin een specifiek teambuilding onderdeel is opgenomen.

top∧