Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
  

Home » Reviews » Launch Party NEX Noordwijk

Launch Party NEX Noordwijk


De sfeervolle Oude Jeroenskerk in Noordwijk was de aangewezen locatie om de vierde uitgave van het Glossy Magazine NEX te lanceren op 6 december 2012. Deze editie werd in winterse stijl door een grote sneeuwpop uit een ijsblok gehakt. Het thema was “Culinair de winter in”. De gasten werden ontvangen door twee eskimo meisjes met een cool drankje.   


De kerk had een ‘ijskoude’ uitstraling gekregen door de trendy Ice Blue verlichting. De hapjes waren goed afgestemd op het winterse en culinaire thema. De muzikale omlijsting van de talentvolle zangeressen van het Kleijnkoor zorgde voor kippenvel. Bijna alle genodigden gaven acte de présence.

De uitstekende organisatie was wederom in goede handen bij Monica Issac van Incentive Direct. De voorbereidingen, het uitnodiging-traject, het concept en de avond zelf waren tot in de puntjes geregeld. Volgende keer laten wij onze Launch party zeker weer organiseren door deze specialist!

Met vriendelijke groet, NEX Magazine   


Reacties van genodigden: 

"Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige Launch party! Gezellige ontvangst, zeer sfeervolle ambiance, uitstekende catering,  muzikale omlijsting, heldere speech van Brian enz. enz. kortom fantastisch geslaagd!!"

"Een geweldige locatie hadden jullie geregeld voor de lancering! Mijn complimenten voor het blad en de gezellige borrel."

"Bedankt voor de uitnodiging. Ik vond het leuk om er eens bij te zijn."

"Hartelijk dank voor de stemmige en sfeervolle ontvangst gisteren. Ik constateer dat het enthousiasme voor NEX onverminderd groot blijft!"


‹ Terug